|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
cim osposobim makinu eto me da posrcem sta ima dobrog :]]] jel ti je ovaj nick tamo ? meni je ovaj ... vidimo se za koji dan na elite hub-u :]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
Bez veze je sto na Elite Hub mogu samo korisnici SBB-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() I ne samo Elite Hub... ima tri hub-a... Elite, Novi Sad i Nis... Ali, koliko znam, hub-ovima se moze pristupiti samo iz Bg-a, Nisa i Novog Sada... Barem je tako bilo ranije...
![]() |
![]() |
#54 |
Pro Member
|
![]()
Znam sve o cemu se radi. Kad sam u BG imam ga na SBB-u, ali kad sam uNS nemam, posto nisam na SBB-u. Neznam zasto samo korisnici SBB-a mogu, zato sto nema nikakvih povoljnisti (manje skidanje MB ili vremena)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Mason
|
![]() Quote:
Dakle, ako recimo imas paket 256\128 kb\s, lokal (hub-ovi) ti radi na 512\384 kb\s potpuno odvojeno. To je za flat rate pakete ultra povoljno, jer se download ne obrachunava i dodje kao poklon preko brzine ka netu koju vec imas... i to duplo brze... pa recimo sa Huba skidas film, a net ti i dalje radi skroz normalno... Sad, stvarno je steta sto je to zatvoreno u okvire SBB-a...
![]() |
![]() |
#56 |
Pro Member
|
![]()
Da to je ok. Ja obicno uzimam neki pripejd paket od 2mb. I to mi radi extra, posto brdo stvari downloadujem sa neta. Uzeo sam prosli mesec FLAT 512, extra mi je bilo sporo. Download sa neta je bio oko 35-50k. A ovako mi je oko 250k.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Mason
|
![]()
Eh... pa ako koristis 2mb, onda je 512 stvarno sporo...
![]()
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
samo da ispravim dekija , brzina u lokalu tj hub-u ti je 3x veca od kupljenog home flat rate paketa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Moderator
|
![]() Quote:
klala mi se zvuchna sa grafichkom.. to je zajebano.. ![]() edit: sad sam video da je ovo 6a strana.. jbg.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Member
|
![]()
Evo mene s problemom, sve sam tuniral, al mi mrezna vise ne radi, a prije tuniranja je normalno radila...u cemu je problem?
"Unable to browse the network The network is not present or not started" ??? Help ljudi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Optimizacija XP-a zabluda? | pedjah | Audio Software | 38 | 07-02-2008 04:47 AM |
Optimizacija XP-a? | akordeonista | Audio Software | 8 | 29-10-2007 04:30 PM |
SP1 vs. SP2 (WinXP) | makaay | Audio Software | 20 | 16-08-2006 12:58 PM |
Optimizacija Win 2000 i Win XP za DAW | dr.Ru | Tutorijali | 3 | 12-06-2003 03:19 PM |