|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam O500 K&H i to radi bozanstveno, mada i air15 ne kasne mnogo za njima za manje pare
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Deky.. kuzim feeling.. i dobro si to opisao,
....ali kako da znam da su ti neki odredjeni monitori oni kojima zaista mogu vjerovati (uzevsi uvjet da je prostorija ok)? Savrseno oblikovan misicav tip sa preslatkim savrsenim pravilnim obrisima lica je mljac, ali to ne znaci da mu mogu vjerovati, kuzis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa sama si odgovorila na svoje pitanje . Verujes onome ko se TEBI pokaze dobro i na kome ti uspeva ono sto pozelis . Na manje mane se naviknes i vremenom ih i ocekujes tako da nema iznenadjenja ...... Vise " opisanih " mladica su samo veliki trosak . Tako da se uzdaj u svog i nauci ga .... ![]() Odoh u poete ...... bljuc ![]() S' druge strane savrseno oblikovan misicav tip se meni uopste ne bi dopao ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
MA ne bi ja "vise" tih opisanih mladica. I ne treba mi ni strasno misicav, nego umjereno, onako plivacki...
![]() Jednostavno mislim da ne mogu potpuno vjerovati svojim Alesisima. ![]() Last edited by ANITA; 21-11-2006 at 12:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Jedva cekam cuti 3D! http://www.roda.hr/rodaphpBB2/images...ajlici/yay.gif
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Ma kakav macho misicav tip, samo trazim da mu ne visi skemba preko hlaca i da je tijelo lijepo oblikovano. Macho tipove bi i ja s motkom! Ja volim tipove poput mog muza, lijepe, sexy.. samo k vragu raste mu skemba (a i meni...hihi)... pa se zalim tu na monitore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
SuperModerator
|
![]()
...moj glas isto ide za BoZo monitore!!!
slusao sam razne monitore, od geytana, Dyn M2, PMC MB2, PMC AML1, bm15, dmt15. hr824... i gomilu ,mrzi me da kuckam ![]() ... za 2000e ne znam sta bih ti drugo preporucio... osim mozda bm15 sa BoZo pojacalom ![]() ![]() pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Mason
|
![]() Quote:
Prelaskom na neku kvalitetniju varijantu, dobices sigurno i bolji zvuk. Ono sto bih ti od srca preporucio pored lepih, velikih, skupih i kvalitetnih kutija je i jedan par NS10M i jedno pomaleckote zvuchnice za mono proverata... Auratone, ili (nemojte me odmah napljuvati ![]() Ja sam se namerachio da opljackam osnovnu skolu... da levoshem onaj jedan zvucnik koji je stajao iznad table i sa koga smo slushali o stafeti mladosti i drugu Titu ![]() Sto se tiche tvog macho misicavog tipa, namazanog mirisnim uljima, sa hebozovnim pogledom i plavim ochima (verovatno derpe a la Bred Pit)... ne da mi se ne bi dopao, vec bih ja takve motkom! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() alesisu mozes delimicno verovati ako imas jaaaako dobro sredjen prostor.. al opet je to "delimicno" i ne radi posao za nekog ko hoce sto brze da zavrsi mix... za entuzijaste je dobar.. dosta mozes da naucis slusajuci njih... nego, kolko su boggy-jeve kutije? bez pojacala @anita ozraci me bre tom bojom ![]() edit: inace moram da pohvalim Event-e Tuned reference 8. Na njima sam radio jedan aranzman pre mesec dana i stvarno stvarno dobro zvuce... Last edited by kVu; 21-11-2006 at 10:59 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |