Quote:
jel pogodi i tonalitet radijskih frekvencija, mikrovalne pechnice, glasanje delfina, radar sweep, x i gamma valove, valnu duljinu vlastitih brain valova...?
Ako je odgovor na sve ovo DA onda je vjerojatno blizu APSOLUTNOM sluhu. Ako ne onda je samo dobro nauchio raspoznavati prosjechan raspon ljudskog chujnog frekventnog opsega
|
Jel moze makar jedan post bez filozofije?
Zna se na cega se misli kada neko ima apsolutni sluh - cujni opseg ljudskog bica koje moze da prepozna tonsku visinu, posto ima ljudi koji to ne mogu anjih je "nauka" nazvala anti sluhisti ili ti ljudi koji nemaju sluha, a to sto ti pominjes je mutant a ne covek. Ljudi koji imaju apsolutni sluh mogu da cuju u svakom shumu i zvuku ( a da nije samo muzicki ton) tonsku visinu , ili pribliznu tonsku visinu ako je ima. (jer cist shum kao shum nema tonsku visinu da me sad tu opet ne bi neko ispravljao). E, oko ovoga mozemo da polemisemo da li sam upravu ili ne, a ne te izvale "da li cujes mikro talase"

...........da su babi tockovi isla bi ko tramvaj !!!! ajd malo lakse.
Kolega Bitch je jedini merodavan (jer samo njega poznajem sa foruma a da znam da ima takav sluh) da kaze kako on stvarno cuje ili vidi zvuk