|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
evo reko da započnem suprotan topic od onog "najbolja produkcija.."..
Voleo bih da izdvojite ne?to ?to je po vama lo?e uradjeno i naravno potkrepite to argumentima...NIKAKAV HEJT I PLJUVANJE nego samo mi?ljenje ko je po vama zaista napravio totalni proma?aj u svom poslu..svestan sam da postoji obilje toga ali ipak mo?ete ne?to izdvojiti kao poseban slučaj kako ne treba..ne samo produkcija nego i muzika,aran?mani i ostalo....mislim da ljudi treba da se suoče sa svojim gre?kama i da iz njih uče.. ajd udri >!!!
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
uglavnom ne pamtim lose muzike/aranzmane, vec produkcije.. i kao svetao primer izdvojio bih zadnja izdanja Kande kodze i Nebojse, Del Arno Benda i npr Negative-a... prva dva zbog toga sto u danasnje vreme u home-recording uslovima, i sa obzirom na velicinu tih izdanja, to je trebalo da bude mnogo ozbiljnije... O Negativima sam vec pricao, i ne bih dalje sirio... samo podsecam na cinjenicu gde je i koliko taj album radjen..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Prvo što mi pade na pamet je drugi (i poslednji) album grupe "Tina" (Kragujevac ili šta već)!
Nakon prvog zanimljivog albuma uslijedio je drugi koji je i sahranio bend! Razlozi... poslušajte!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
znaci no hejt, no pljuvanje... ok
mislim da je po meni najveci promasaj Indirina pjesma Stikle na vikle ili kako vec... spojiti onakav vokal i onakvu 303-ku, mislim............ (kako nema neki smajli koji povraca pa da ga iskoristim u ovakvim prilikama....) i takodje mislim da ima mnooooooogo losih i produkcija i aranzmana sa zapada ali eto ljudi ne daju da se to cuje izvan.... nece da se sramote |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
inace veliko nula za chris liebing - evolution,stigmata chapter one i alex bau connected kuci to zvuci super a kad se pusti na monitorima bulja ! a za liebing/stigmata imam pridike i na aranzman ... kao i na svoje neke stvari :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
Mislio sam na album koji je radjen u Pinkovom studiju.. ja sam čuo obratnu informaciju, da je mastering uspeo da spase što se spasti moglo... ma tu su problemi mnogo banalniji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Evo, ja bi da se izbljujem na kompletnu TEHNO-MIDI-NARODNU scenu (ako to moze tako da se nazove). Ove miksovane varijante tipa: Mojne-znojne mala da si mu dala, SEXI robots, JuVe komerc VS. Benassi itd. mi nikada nece biti jasne.
Poshtujem NARODNU muziku, cak i neke tzv.novokomponovane pesme. Elektronsku muziku volim od malih nogu, ali ove hibridne "narodnjake" uopste ne razumem. Izvinjavam se ako neko ovo shvata kao uvredu. Hvala.
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ma jao, ja sam ovo čuo prije neki dan, i stvarno ne mogu da vjerujem dokle ide njihov neukus...pa oni nas do jaja zajebavaju
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I ja bih da cujem kritike ;) | Hepek | Promocija radova | 0 | 07-07-2009 06:28 AM |
Va?no Prije Davanja Kritike | ANITA | Promocija radova | 14 | 02-10-2008 01:55 AM |
Spreman da pijem kritike :-) | idekius | Promocija radova | 20 | 05-10-2003 06:51 PM |