|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Zaista dobar zvuk bassa...
Koliko po tebi izbor i setting kompresora utiče na takav ton? Tj. koliko to pomaže da sve odsvirano zaista "izađe"?
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
pa kompresor definitvno poma?e...međutim, ukoliko se to ne odsvira kako treba, se pravim karakterom magneti, ruka i sve to, nikakav kompresor ti neće pomoći
|
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Mislim da ste ovo tražili.
Ovo je Jamiroquai-ev basista,i ovo je njegova gitara.Mislim,(slušajući DVD koncert u Veroni,da su snimali na ovom basu-što da ne!) Ma da i ne mora da znači... ![]() ![]() Nego,ja mislim da je u pitanju Yamaha.I to,Yamaha TRB5PII Svirao sam na ovom basu,i mogu vam reći da sam uživao.Božje djelo,vjerujte mi...
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ja sam prije par godina naručio tu gitaru (još dok su bile marke) jer mi je rekao drug koji je imao veze sa firmom koja je nabavljala te gitare da košta oko 2500DM. To je Abraham Laboriel signature..međutim kad sam došao sa parama, rekli su mi da je 5000DM...kako sam se razočarao
kupio sam onda onu jeftiniju TRB5 fretless, koja isto fino radi, ali nije to to... ![]() slušao sam ovaj koncert, odličan basista i dobar ton...mada, znam da je prve albume snimao onaj drugi basista, crnac, ne znam kako se zove |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
mili bože čuste li vi ovu novu njegovu, runaway.. auuuu... kakva linija/svirka/ton... ppiiuuu
|
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
da,da,da....
That's jamiroquai sound! Obožavam njihov zvuk. A ova gitara nije normalna šta sve izvlači.A magneti,da ne pričam...Suvišno je.Dovoljno je pogledati specifikacije.One će vam sve kazati... Pozdrav iz sunčanog Herceg Novog!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Total bass | noonchaka | Promocija radova | 0 | 24-03-2009 09:15 AM |
Bass | Mogli | Ogi Radivojević | 5 | 14-10-2007 12:03 AM |
sub bass nivoi | balthazaar | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 04-12-2006 12:06 PM |
JAMIROQUAI Live....Utisci ? | acaradio | Razno | 21 | 24-06-2005 01:03 PM |