| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  14-10-2006, 03:04 PM | #11 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2005 Location: UNiVeRSE 
				 |  Re: Cene na ARTIST sajtu... 

u BG artistu su mi bili extra ljubazni, pricali smo lepo, odgovorili mi na pitanja. NS artist takodje ok prijatan lik...satima sam slusao zvucnike i nisu me oterali, nije ga mrzelo da prebudzi cd player, pojacalo na zvucnike u drugi kraj sobe. u sky musicu koji mi je na 200 kilometara od kuce odem i tamo nece da mi pokazu zvucnike zbog raznih razloga, pa dodjem da kupim pojacalo ono nema vishe a zvao sam dan pre i jako su neljubazni bili svaki put i cuo sam vec od vishe ljudi slicne price..... inache artist bi stvarno mogao da stavi cenovnik na net. poslao sam bio mail da pitam neke cene i u sky i u artist i josh mi niko nije odgovorio vec nedeljama... aj zhiveli 
				__________________ http://www.faktorx.info | 
|   |   | 
|  14-10-2006, 04:17 PM | #12 | 
| Moderator Join Date: Mar 2005 Location: Novi Sad 

OK...ali nije ovde reč o ljubaznosti radnika nego o website-u... NAMERNO sam poredio Sky music pošto su mi oni referenca za neprofesionalni odnos prema poslu a čak su i oni sredili site.Upravo Artist koji su daleko iznad svih sebi ne smeju da dozvole ovakav propust !!! 
				__________________ http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" | 
|   |   | 
|  15-10-2006, 02:16 PM | #13 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2006 Location: Belgrade 

Ja ipak mislim da oni nece da stave cene na sajt posto ih stalno menjaju i ne zele da im neko dodje i kaze da je video na sajtu da nesto kosta toliko i toliko a kad je dosao u radnju ispalo jeftinije, haha. I onda ce covek da se buni i htece da plati skuplje, sto mu oni nece dozvoliti posto je to sto on hoce od danas na popustu. I eto ti tako nezadovoljnih musterija!!!   | 
|   |   | 
|  17-10-2006, 01:45 AM | #14 | 
| Senior Member Join Date: Oct 2004 Location: Serbia 

Sto se tice cena,bilo bi lepo da ih ima na sajtu.Cenim tu kucu i pozdravljam svo osoblje,ljubazni su maksimalno,a i trebalo bi da iznajmim neki stan u ustanickoj,pa ce mi biti komsije,moram malo da ih hvalim  ,da mi ne sruse tarabu,hehehe  . Kad god nekom od ortaka treba nesto od opreme,ja preporucim Artist.Vreme bi bilo da uzimam proviziju  . Salu na stranu,cene su korektne,ali me mrzi da zovem non-stop,dajte neke cene na sajt. Sto se tice Sky musica,nemam komentara,nekultura im je na nivou. 
				__________________ Gde je neznanje sreca,glupost je biti mudar   | 
|   |   | 
|  19-10-2006, 08:23 PM | #15 | 
| Member Join Date: Jun 2006 Location: Beograd 

Prijatno iznenadjenje! Danas sam primio odgovor na gorespomenuti mail - dobre vesti. Nadam se da se nece ljutiti ako sadrzaj podelim sa vama: "G-dine I..., Vasa primedba je potpuno na mestu, ali trenutno prebacujemo sajt na nemacki server (vise mesta za .pdf, tekst, demo songove...). Nadamo da cemo uskoro prevazici taj problem i postaviti cene na sajt. R. I., General manager" 
				__________________ "The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." | 
|   |   | 
|  20-10-2006, 11:24 AM | #16 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2006 

Artist: Potrebna nam je osoba koja bi vodila računa o sajtu... Neko ko dovoljno poznaje muzičku tehniku i neko ko je voljan da sajt popunjava sadr?ajem... Ako ima zainteresovanih neka je jave na public@soundnmusic.net Kompletan CMS sistem je odra]en, tako da nema pun razmi?ljanja... | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Cubase 5 cene?Artist? | darkstar | Audio Software | 16 | 10-04-2009 11:40 AM | 
| na uad sajtu novi pluginsi | liman021 | DSP forum | 12 | 02-10-2007 01:08 PM |