|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
@ Avax Ne moras da se slazes sa mnom, vec je dovoljno da poslusas muziku iz filma "Evita". Takodje si izjavio kako "Solo pevacice ionako nemaju pojma sa pevanjem" . Verovatno zato sto su se za to skolovale, kao i sto kardiolozi nemaju veze sa medicinom i kuvari veze sa kuvanjem. To mozes da mozda prodas nekome ko je jadan neuk, ali meni, koji je to sve, pa malo vise prosao, tesko... Ovo ne govorim da bih se prepucavao, vec zbog ljudi koji su ili mladji ili nemaju dovoljno iskustva, te bi mogli da uzmu za ozbiljno ovo sto ti tvrdis. Idemo korak dalje. Reci mi jednu nasu pevaljku ("pevacicu") koja bi mogla da bude barem do kolena Madoni? Pri tome se vrednuje i sam izraz koji na srpskoj sceni tesko da postoji jos od Nade Knezevic i te stare pevacke ekipe koja je u svoje vreme bila napredna, a sada samo ima svoje naslednice (nista se tu bitno nije pomerilo). Koja bi to mogla da bude? Leontina? Eno, imamo "Leontinin" Frozen (Cini mi se da se zove "Daleko"...Nema reci od toga da je negde MAdona potpisana, ali ipak), pa uporedi sa originalom... Ako se uopste u jednom danu o tome moze pricati. ALeksandra Radovic? Evo, ostavljam tebi da mi imenujes nekoga. MOzda i postoji, ali ja ne znam... Mozda ce i MAdona resiti da prestane da se bavi muzikom zbog toga? ![]() Ona je mnogo vise od pevaljke koja peva pesmu od 1000 evra. Ona je aktivan i krucijalni ucesnik stvaranja svoje muzike i tu pravi bitnu razliku medju njom i ostatkom estrade (svetske, o domacoj da ne pocinjemo). Naravno, uvek postoji mogucnost da ceo svet gresi.
![]() http://www.sunflower-fest.com/ Last edited by Oggy; 13-10-2006 at 01:29 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Gledal sam davno dokumentarac o njoj,iz svega se dalo zaključiti da je ?eni bilo bitno samo da se pojavi u showbizu i da je u tom smislu bila bolesno ambiciozna,bilo joj je nebitno kojom vrstom showbiza će se baviti, prvenstveno nije imala namjeru biti pjevačica,počela je ko plesačica, a takvi likovi po meni ne mogu biti pravi i iskonski muzičari,skladatelji i sl.,tak da kvalitetu madonne ko umjetnika ne cijenim previ?e,jer je u taj svijet u?la iz pogre?nih razloga te stjecajem ?ivotnih okolnosti zavr?ila na vrhu.Madonna je samo zabavljač i u tom smislu veliki radnik i tu je po meni tajna njenog uspjeha.Prvi albumi bili su mi dominantniji i konkretniji.Nikad nisam bil faciniran njome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
A Madona, bez obzira na Evitu, ipak ne spada u ovu kategoriju,slozices se. Quote:
Ali ako bi smo uporedjivali samo pevanje.... Itekako bi se naslo vise njih koje bi poklopile Madonu... Ali nebitno je, ti si ovo shvatio licno, a to nije bila moja namera, vec samo da iznesem svoj stav na temu "misterija zvana madona"...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Dakle, jos jednom poslusati muziku Quote:
Nismo jos culi to ime... Quote:
Kapiras sada, da te nisam bas shvatio licno?
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Imam na umu jos najmanje 3 - 4 ali se trazila jedna ![]() sa druge strane , Aleksandra Radovic definitivno jako puno utice na pesme koje peva ....... toliko znam ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Super je Ivana. Verujem da bolje kod nas nema.
Mada, da sam morao da biram jednu svirku na koju da odem, verujem da bi to pre bila Skunk Anansie nego Negative. Original je ipak original.
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ha ha ha ha .... u pravu si ![]() Mada .... secas se Madone u pocetku .... Sindi Loper je ipak bila original ...... posle su se stvari promenile ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ime sve govori
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova pljacka budala zvana Scope 4.5 | idekius | DSP forum | 18 | 12-05-2006 11:38 PM |