|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 |
Psiho
|
![]()
Ne samo da mogu to i sami organizirati nego je uzaludno da itko to organizira ukoliko ne postoji interes. Upravo u tome i jest fazon... umjesto jednosmjerne komunikacije "autor -> chlanovi" imali bi dvosmjernu ili kruzhnu komunikaciju "chlanovi (interes) -> autori (primjeri) -> odabir chlanova -> autori (tutorial)"
Jednako kao shto bi chlanovi imali pogodnost konkretne "on demand" edukacije tako bi i autori imali konkretnu motivaciju. Ne vidim veche frustracije od pisanja opshirnog tutoriala koi nikoga ne zanima. No da skratim... chisto sumljam da che se ovakva ideja realizirati u skorije vrijeme. Imam neshto iskustva sa drugih foruma i otprilike znam kakav je interes za ovakav vid medjusobne edukacije. Ipak smo mi poprilichno tashta sredina i ljudi nevoljko priznaju da im je znanje potrebno. Naime ovdje se svi jednostavno radjaju pametni ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Recenzije na portalu | diviner | Obavestenja | 15 | 19-05-2010 10:02 PM |
Novo na Portalu | dr.Ru | Obavestenja | 13 | 27-11-2004 09:18 PM |