Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Zoran Vračević - Vrač

Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...)

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-09-2006, 12:08 AM   #24
SnoopDaddy
Junior Member

SnoopDaddy's Avatar

Default Re: Novi Mix

Quote:
Originally Posted by DaBear
...pa ti vidi...
Kad je rec o muzici, ja bih radije da cujem.
Quote:
mainstream se uvek vodio kao "ljiga"...
Jel' to mislis na Bitlse, ili na Santanu, ili na Claptona, ma ne, sigurno mislis na Dilana.
Quote:
ne kod mene
Sine, ljiga je tvoj izraz koji najcesce koristis kad govoris o muzici nekog drugog.
Quote:
nego kod onih koji su kao "cool"
Za razliku od tebe koji si bas, bas "cool"
Quote:
Pesma je inace stara disco stvar iz 80-ih... I nije bila neki hit u to vreme....
Pa nece ni u ovo.
Quote:
...ocekuje da nesto i zaradi od toga!!!
Ti bre, samo o parama, pa da li tebe uopste interesuje MUZIKA?
Quote:
...ako nece da ti izdaju drugi izdaj sam sebi..(Snoop?)
Ovo zvuci poprilicno podcenjivacki, a i dosta glupo s obzirom da ne znas ko stoji iza imana Snoop, pa iako nisam planirao da ista o sebi kazem, sad moram bar nesto osnovno, pa da te onda i ja upitam. Elem, ja sam muzicar i svirao sam u jednoj grupi koja je, u svoje vreme, pretila da ugrozi popularnost i samog Bijelog Dugmeta. Znaci ploce su mi izdavali i pre nego sto si ti poceo da se (uslovno receno) bavis muzikom. Ja jos uvek sviram, a kad si ti zadnji put (ako si uopste) svirao, mislim ono, izadjes pred ljude i sviras, i kada je neko izdao plocu sa tim tvojim sviranjem? Mozda ovo nekom zazvuci kao provokacija, ali nije, cisto zelim da ljudi znaju ko je ko, bez foliranja.
Quote:
Pa kad (i ako ) se ploca proda...
Opet ti o parama. Ja naravno nemam nista protiv para, ali mi one nisu motiv da se bavim muzikom, muzika je na prvom mestu, a pare nekad dodju, nekad ne, ali pare ne mogu da uvecaju, niti da oduzmu zadovoljstvo koje imam kad radim ono sto volim.
Dakle (da se vratimo na topic), u ovom mixu nema ni M od muzike, sve sami sabloni, nevesto sklepani u jednu pesmu, a kad nema muzike ni najbolji remixer tu ne moze mnogo da pomogne.
Quote:
... izdati kako treba i (samim tim) pretvoriti u "ljigu" ...
Ovo zvuci sasvim suprotno od tvoje filozofije, da nesto vredi samo ako se izda (citaj - uzmu pare), inace dzabe trud.

CoolDaddy, Snoop
SnoopDaddy is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules