Quote:
Originally Posted by DaBear
...pa ti vidi...
|
Kad je rec o muzici, ja bih radije da cujem.
Quote:
mainstream se uvek vodio kao "ljiga"...
|
Jel' to mislis na Bitlse, ili na Santanu, ili na Claptona, ma ne, sigurno mislis na Dilana.
Quote:
ne kod mene
|
Sine, ljiga je tvoj izraz koji najcesce koristis kad govoris o muzici nekog drugog.
Quote:
nego kod onih koji su kao "cool"
|
Za razliku od tebe koji si bas, bas "cool"
Quote:
Pesma je inace stara disco stvar iz 80-ih... I nije bila neki hit u to vreme....
|
Pa nece ni u ovo.
Quote:
...ocekuje da nesto i zaradi od toga!!!
|
Ti bre, samo o parama, pa da li tebe uopste interesuje MUZIKA?
Quote:
...ako nece da ti izdaju drugi izdaj sam sebi..(Snoop?)
|
Ovo zvuci poprilicno podcenjivacki, a i dosta glupo s obzirom da ne znas ko stoji iza imana Snoop, pa iako nisam planirao da ista o sebi kazem, sad moram bar nesto osnovno, pa da te onda i ja upitam. Elem, ja sam muzicar i svirao sam u jednoj grupi koja je, u svoje vreme, pretila da ugrozi popularnost i samog Bijelog Dugmeta. Znaci ploce su mi izdavali i pre nego sto si ti poceo da se (uslovno receno) bavis muzikom. Ja jos uvek sviram, a kad si ti zadnji put (ako si uopste) svirao, mislim ono, izadjes pred ljude i sviras, i kada je neko izdao plocu sa tim tvojim sviranjem? Mozda ovo nekom zazvuci kao provokacija, ali nije, cisto zelim da ljudi znaju ko je ko, bez foliranja.
Quote:
Pa kad (i ako ) se ploca proda...
|
Opet ti o parama. Ja naravno nemam nista protiv para, ali mi one nisu motiv da se bavim muzikom, muzika je na prvom mestu, a pare nekad dodju, nekad ne, ali pare ne mogu da uvecaju, niti da oduzmu zadovoljstvo koje imam kad radim ono sto volim.
Dakle (da se vratimo na topic), u ovom mixu nema ni M od muzike, sve sami sabloni, nevesto sklepani u jednu pesmu, a kad nema muzike ni najbolji remixer tu ne moze mnogo da pomogne.
Quote:
... izdati kako treba i (samim tim) pretvoriti u "ljigu" ...
|
Ovo zvuci sasvim suprotno od tvoje filozofije, da nesto vredi samo ako se izda (citaj - uzmu pare), inace dzabe trud.
CoolDaddy, Snoop