|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
I tako slusam ja ovu pesmo i pitam se: A gde je tu VOCE? Ne znam na sta ste se svi nalozili, ali ja nisam mogao da docekam kraj - koje smaranje, ili sto bi rekao Vrac, koja LJIGA.
![]() ono jes' da je old school "house by numbers" - i meni je malo preko glave jer sam uradio preko 100 ovakvih remiksa / produkcija.... Ali ------- ljiga - ne ljiga, dosadno li vec sta - imamo 2 ponude za deal, od Ministrija i Positive (2 najjace dance kuce u Engleskoj)...pa ti vidi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
To samo dokazuje da je "trenutni" mainstream - ljiga... Dokaz da u diskografskim kucama rade obicni trgovci (sss)
![]()
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
mainstream se uvek vodio kao "ljiga"...ne kod mene, nego kod onih koji su kao "cool" i prave muziku za sebe i svojih par poznanika.... Pesma je inace stara disco stvar iz 80-ih, Patricia Rushent je bila pevacica, zove se: I've been looking for you. I nije bila neki hit u to vreme.... A opet zaboravljate, bilo koja vreste muzike da je u pitanju, neko ko to izdaje (i stavlja svoje pare u to izdanje, itd.), ocekuje da nesto i zaradi od toga!!! Ne postoji ni jedan label koji zeli da izdaje ploce koje se ne prodaju!!??! Ja znam gomilu muzicara / producenata koji "nece da se prodaju" i rade popularnu muziku, nego rade za sebe i ne zanima ih popularnost i uspeh itd, blah, blah... Meni je sve to kao ona prica o lisici i kiselom grozdju... |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Meni je mainstream uvijek bio drag.
Sta je tu lose pod uslovom da je muzika dobra!? A svaki guzonja ovog svijeta koji je iznad tebe(moze mu se)hoce na tebi da zaradi i samo to ih interesuje.Sta je tu novo??? Skoro 10 godina R.E.M. je bio takoreci indie a nakon toga komercijalniji od mnogo ljige zajedno.A nisu se bas nesto muzicki prodali(bar nije postala ljiga...). Ajmo pricat o necem poucnom i korisnom. U posljednje vrijeme samo seremo(ova muzika valja,slusaj ovo a ne ono).Bez veze je skroz postalo.
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pa i ja sam mislio na njih....ali ako neko resi nesto da izda, podrazumeva se da bi bilo dobro da se proda!!! Koga danas u svetu zanimaju pesme i projekti koji ce se prodati u 500 primeraka? Sad bar svako moze sam sebi da izda plocu, pa po toj liniji, ako nece da ti izdaju drugi izdaj sam sebi..(Snoop?) Pa kad (i ako ) se ploca proda sama od sebe, onda ce je vec neko primetiti, potpisati, izdati kako treba i (samim tim) pretvoriti u "ljigu" ... |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Necu da se mesham, ne volim da komentarisem tudje radove, ali svako ima pravo da kaze sta misli. Isto tako mislim da ti se preterano puno ljudi ovde bez razloga uvlachi u bulju! Cuvaj se... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 | |||||||||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Dakle (da se vratimo na topic), u ovom mixu nema ni M od muzike, sve sami sabloni, nevesto sklepani u jednu pesmu, a kad nema muzike ni najbolji remixer tu ne moze mnogo da pomogne. Quote:
CoolDaddy, Snoop |
|||||||||
![]() |
![]() |
#29 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Pusti ga u klubu pa razmisli ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
Hoooray!
napokon sam uspeo da probudim forum iz uchmalosti i izazovem diskusiju...vec je postalo malo dosadno... ![]() ![]() Ja sam i rekao "house by numbers" - ko ne zna to ti je kao kad bojis po brojevima (1-belo, 2 crno, 3 plavo..itd..) nista spektakularno, nista sto neko nije vec cuo 1000 puta, ali RADI POSAO. Verovatno ce se pojaviti na gomili kompilacija, singl mozda udje na neki chart, padnu 2-3 remiks na racun njega i pesma je obavila svoj zadatak i ispunila rok trajanja... Pa onda idemo sledecu... pa sva danasnja muzika je konfekcija, izslusas par meseci i zaboravis..pogotovu club scena. DJ-i stalno traze nove pesem / mikseve da vrte...i to se jako brzo menja. Ako se neko od vas vara da moze da promeni svet svojom muzikom ili ostavi pechat kao Santana i Bob Dylan...varajte se i dalje! za sviranje...pa ja na svakoj pesmi na kojoj radim - nesto sviram!! Za uvlacenje u bulju...imam kevlar gace, nista ne prolazi! ![]() ![]() ![]() I na kraju , ja se trudim da opstanem u " Music Biznis-u" : znaci Muzika - svira se, peva se, snima itd.. Biznis - radi se posao, naplacuje se, zivi se od toga, kupuju sprave... ajd' sad....udrite! ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi RME! | Maiv | Computer Hardware | 5 | 04-03-2009 04:16 PM |
Leb i Sol-Novi Sad | Dexxy | Razno | 27 | 22-11-2006 07:26 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 13-02-2004 11:27 PM |