|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ono sto nije analogno, sto nema elektroniku u sebi, sto ne trosi struju... MOZE DA ZVUCI ODLICNO!!! Ali ne i ANALOGNO!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
to sve stoji. lik je samo hteo da kaze da je softwerska emulacija analognih karakteristika najpreciznija(najbliza realnom) u njegovom ekvilajzeru
|
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Zato ja i dalje chuvam svoj Tascam Porta One, a imam negde i ekvivalentnog Fostex-a...
...analognog ![]() ![]() 4 kanala!!!! Eeeeeejjjj!!!! Nije to mala stvar! A ako udjes sa dve bananice u jednu, mozes da snimis cak i 8 ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 06-09-2006 at 07:26 PM. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
mada, amiga je jos i imala nesto ....12bita..pa trekeri (cetvorokanalni), kad se setim da sam neki drums od Primusa skidao na tim trekerima...hehe.. po 6 sati slusanja i programiranja....de mi ode mladost i zdravlje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
ja sam ga dobio nedavno i mogu vam reci da sam super zadovoljan kako radi.ali ipak nekad odem do deje u sarajevo on ima ssla i sjednem za ono onoliko cudo i kazem sam sebi ebo te software,ja nemam uslova za analogiju ali da imam nikad ne bih koristio digitalu,mozda sam budala ali ima nesto kad ti njega imas pod rukom a ne pod misem
|
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
softwer moze zameniti sav prosecan hardvare.prijatelju,kad bi ti imao tako dobru muziku kao sto je danasnji software ti bi bijo j***ni bog!!!!nije problem softwer ili hardwer-problem si ti sam(ja-bilo ko)-u ovoj prici nema grama mrznjde-sto pre skontas da je problem u tebi-meni-lakse ces doci do isitine-.Evo ti j***ne istine-danasnji softvarski efekti i sintovi su MNOGO jaci od tvojih tripova u lobanji
prvi prodigy album radjen je na mackie 1604 vlz,prvi album massive attacak je radjen na josh smesnijoj mixeti mogu da se zakunem u sve sto verujem da je muzika mnogo visa stvar od sprava na kojima radish zato-vise vere verer u sebe- manje u struju istina boli-softver je jaci od proseka i slabiji je od high-end hardvera-ali koga boli dupe za high-end hardver-ako imas dobar mjuz slusacu tvoj mjuz bez problema!!! /moderator liman021, opominjem te da sledeci put razmislis pre nego sto napravis 5 postova za redom, da li ti je ikad palo na pamet da koristis EDIT funkciju? takodje te opominjem zbog tvog jezika, nismo na stocnoj pijaci. ukoliko ovako nastavis, znas sta ti sledi. Last edited by lesha; 26-09-2006 at 06:17 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Impulsi i ostalo... | dacko | Audio Software | 6 | 08-02-2005 06:44 PM |
potrebni nuendo pdf. ovi (getting started i ostalo) | SumAnuT | Tutorijali | 9 | 09-12-2003 11:05 PM |