Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 06-09-2006, 06:37 PM   #1
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: waves ssl4000 vs ostalo

Quote:
Originally Posted by liman021
naisao sam na novi plugin- eliosound aireq-lik koji je napravio ovaj plag tvrdi da je njegov proizvod bolji od ostalih(najanalognije karakteristike do sada).na tom sajtu postoji cak i grafikon koji poredi ovaj plug sa ostalima.naravno ko na filmu kod njega su sve opcije najjace

Ono sto nije analogno, sto nema elektroniku u sebi, sto ne trosi struju... MOZE DA ZVUCI ODLICNO!!! Ali ne i ANALOGNO!!!
perun is offline  
Old 06-09-2006, 06:58 PM   #2
liman021
Senior Member

to sve stoji. lik je samo hteo da kaze da je softwerska emulacija analognih karakteristika najpreciznija(najbliza realnom) u njegovom ekvilajzeru
liman021 is offline  
Old 06-09-2006, 07:22 PM   #3
idekius
Mason

idekius's Avatar

Zato ja i dalje chuvam svoj Tascam Porta One, a imam negde i ekvivalentnog Fostex-a...
...analognog

4 kanala!!!! Eeeeeejjjj!!!! Nije to mala stvar! A ako udjes sa dve bananice u jednu, mozes da snimis cak i 8
Attached Images

Last edited by idekius; 06-09-2006 at 07:26 PM.
idekius is offline  
Old 06-09-2006, 08:00 PM   #4
sasaristic
Senior Member

sasaristic's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Zato ja i dalje chuvam svoj Tascam Porta One, a imam negde i ekvivalentnog Fostex-a...
...analognog

4 kanala!!!! Eeeeeejjjj!!!! Nije to mala stvar! A ako udjes sa dve bananice u jednu, mozes da snimis cak i 8
hehe ..ja sam fostexa (na zalost) prodao pre jedno 13 godina i zamenio ga "spektakularnom" amiga 500.......to su bili dani
sasaristic is offline  
Old 06-09-2006, 08:27 PM   #5
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by sasaristic
hehe ..ja sam fostexa (na zalost) prodao pre jedno 13 godina i zamenio ga "spektakularnom" amiga 500.......to su bili dani
Tako si olako presao na digitaliju
Old 06-09-2006, 08:36 PM   #6
sasaristic
Senior Member

sasaristic's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Tako si olako presao na digitaliju
hehe...po principu ..dala baba dinar da udje u kolo.....zaplako sam gorko mnogo puta posle toga...
mada, amiga je jos i imala nesto ....12bita..pa trekeri (cetvorokanalni), kad se setim da sam neki drums od Primusa skidao na tim trekerima...hehe.. po 6 sati slusanja i programiranja....de mi ode mladost i zdravlje
sasaristic is offline  
Old 26-09-2006, 03:57 PM   #7
symbiont
Junior Member

symbiont's Avatar

Unhappy Re: waves ssl4000 vs ostalo

ja sam ga dobio nedavno i mogu vam reci da sam super zadovoljan kako radi.ali ipak nekad odem do deje u sarajevo on ima ssla i sjednem za ono onoliko cudo i kazem sam sebi ebo te software,ja nemam uslova za analogiju ali da imam nikad ne bih koristio digitalu,mozda sam budala ali ima nesto kad ti njega imas pod rukom a ne pod misem
symbiont is offline  
Old 26-09-2006, 06:02 PM   #8
liman021
Senior Member

softwer moze zameniti sav prosecan hardvare.prijatelju,kad bi ti imao tako dobru muziku kao sto je danasnji software ti bi bijo j***ni bog!!!!nije problem softwer ili hardwer-problem si ti sam(ja-bilo ko)-u ovoj prici nema grama mrznjde-sto pre skontas da je problem u tebi-meni-lakse ces doci do isitine-.Evo ti j***ne istine-danasnji softvarski efekti i sintovi su MNOGO jaci od tvojih tripova u lobanji

prvi prodigy album radjen je na mackie 1604 vlz,prvi album massive attacak je radjen na josh smesnijoj mixeti

mogu da se zakunem u sve sto verujem da je muzika mnogo visa stvar od sprava na kojima radish

zato-vise vere verer u sebe- manje u struju

istina boli-softver je jaci od proseka i slabiji je od high-end hardvera-ali koga boli dupe za high-end hardver-ako imas dobar mjuz slusacu tvoj mjuz bez problema!!!

/moderator

liman021, opominjem te da sledeci put razmislis pre nego sto napravis 5 postova za redom, da li ti je ikad palo na pamet da koristis EDIT funkciju?

takodje te opominjem zbog tvog jezika, nismo na stocnoj pijaci.

ukoliko ovako nastavis, znas sta ti sledi.

Last edited by lesha; 26-09-2006 at 06:17 PM.
liman021 is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules