Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29-07-2006, 06:31 PM   #1
Elf
Pro Member

Elf's Avatar

Default Re: uad pitanjca

Quote:
Originally Posted by Ivan
Nema nikakvih problema, pozz
To sam i mislio,ali reko',samo da proverim ...Hvala
Elf is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2006, 06:37 PM   #2
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by Elf
To sam i mislio,ali reko',samo da proverim ...Hvala
Flexi pak ti se ne isplati osim ako imas neku extra kombinaciju kao sto je imao arthur ..

Postoji mogucnost da za 650 eur imas Ultra pak sa NEVE EQ i Dimension D pluginovima , znaci dobijes novu karticu, sve pluginove od ultra paka i + ova dva pluga ..

Kada budes resio da uzimas javni mi se imam takvu kombinaciju .. delio bi nalog sa jos dvojicom ,pozdrav
Old 29-07-2006, 06:42 PM   #3
Elf
Pro Member

Elf's Avatar

Chim se bude zaradilo dovoljno kesha,uzimacu.Mozda i neshto probam da sredim sa profom,on je njihov korisnik duze.Videcu vec...U svakom sluchaju hvala.
Old 01-08-2006, 01:00 PM   #4
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Evo ja stigao jos malo da se poigram... tojest, poceh da radim sa istim... prvo moram da naglasim da su ovi iz UA totalno siznuli posto su nam dali ukupno 200$ bonusa za dve nove kartice koje smo prijavili na postojeci studio pak nalog... tako da smo kupili Neve EQ, Pultec-Pro, Plate 140 i na kraju zgurali i precision limiter u to... Neve jos nisam ozbiljnije testirao, malo me nervira interfejs, pultec je divan, mekan, tolerantan... a Precission limiter se ponasa veoma slicno kao timeworskov limiter sa tom razlikom sto pri prepaljivanju ne krene da distorzira kao timeworks vec da pumpa i jace gura basseve... inace je veoma transparentan i poprilicno raspolozen za paljevinu... Ja sam u osnovi pazario Uada zbog Cambridge-a i 1176ice, a oba pluga odavno znam kako rade i presrecan sam...
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2006, 03:50 PM   #5
Elf
Pro Member

Elf's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur
Precission limiter se ponasa veoma slicno kao timeworskov limiter sa tom razlikom sto pri prepaljivanju ne krene da distorzira kao timeworks vec da pumpa i jace gura basseve... inace je veoma transparentan i poprilicno raspolozen za paljevinu...
Mislish na Timeworks mastering compressor?Probao sam ga ali,ne svidja mi se posebno...
Mislish da se isplati uzeti precision limiter pored josh nekih plug-ova ili je bolje uzeti neki od kompresora,pa eventualno koristiti jedan od njih i kao limiter(LA2A,1176LN...)?
Old 01-08-2006, 04:23 PM   #6
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

I ja koristim Precision limiter .. po mom ukusu vise mi se svidja od Timeworks .. mada ima i gomila obrnutih misljenja ..

Cinjenica i dalje stoji .. da je Timeworks limiter najbolji limiter od native pluginova i tu nema dileme ..
Old 02-08-2006, 09:58 AM   #7
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

cini mi se da osim distorzije u preopterecenju, nema ama bas nikakve razlike... i to mi se sve vise svidja od L2/L3 serije...
Sinoc sam izdrndao i one dream/real verb plugove, i cini mi se da su veeoma upotrebljivi... do sada sam koristio Art Acoustic reverb, i cini mi se da ga uadovi siju za duzinu..
Arthur is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules