|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Biduje moj ortak DX7 i "pobedi" na aukciji,posalje broj kartice,oni ga pripale za 150 dolara.On pojuri to i oce biti-nece biti,ne bude nista. Drugi kupi stalak za klavijaturu i ne dobije ga. treci naruci neke novcice-antikvitete i pripale ga za 50 dolara. Kako se kupuje na Ebay (moj savet!) Prvo i osnovno vidis koliko je neko prodao stvari.Ako prodaje nesto prvi put,NIKAKO NE KUPUJ!Pa ako je prodao recimo 50 instrumenata,pogledas "feedback" onih koji su to kupili,dali se zale na brzinu isporuke,dali sprava i stanje odgovaraju opisu na Ebay-u,dali je taj nekoga "Pripalio" za kintu" itd. Instumente je najbolje kupovati od onih koji su prodali vec 2 ili 3 hiljade istih.Kad procitas njegov Feedback,stvorices jasnu sliku sa kakvim covekom imas posla.Naravno,uvek ima nezadovoljnih,ali ako je neko prodao 3000 instrumenata i ima pozitivan Feedback koji je 99%,taj je najverovatnije pouzdan,jer da nije,nebi prodao toliko. Sto se tice poreza,porez ja mislim svakako platis,a carinu kada podignes robu u posti.Sto se tice kilaze i posiljke,nebih nikome preporucio da kupuje spravu od 10 kilograma iz Amerike ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
oglas za madolinu na ebay-u :) | DADDY Z | Razno | 2 | 25-10-2009 03:16 PM |
ARP Odyssey na ebay-u | pleon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 15-09-2009 12:46 AM |
Solina eBay - kako treba napraviti fotku sinta da se proda za vi?e para.... | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 02-12-2008 09:29 AM |
eBay prodaja - najpovoljniji worldwide shipping iz HR? | redroom | Razno | 1 | 15-04-2008 12:07 PM |
eBay: Yamaha CS-80 za 15000USD!!! | redroom | Razno | 16 | 27-02-2008 09:15 AM |