|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Preslusano na Genelec 1030A! Razlika nije 30%, vec 50% na primeru br.3 vovox_monster! E sad, ako je to tako, onda bi u bliskoj buducnosti sam pojam ultramaximizera postao zaboravljena kategorija...jer jednostavno sa tim kablovima nema potrebe za tim!:o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
ovaj test uopste nije merodavan, jer se ne koristi isti "snimak".
a sto se razlike tice, tesko da je 50%, vovox+monster je glasniji za samo 1dB. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
dompax,
stavi mikrofon ispred monitora i snimi neku muziku. tako si osigurao da je materijal isti. i probaj test sa jos kojim mikrofonom osim phantoma....on ipak dolazi sa vovoxom, ko zna sta je tu u pitanju ![]() ps. javi mi se na pm ili ovdje ili na GF pa mozes uploadat testove na moj server pps. bas sam poslusao....ne znam ja gdje je ovdje 50% bolje, ja jedva da primjetim ikakvu razliku...svakako ne dovoljno da opravda puno skuplji kabel...
-- De?urni mrgud Last edited by zvincic; 16-05-2006 at 01:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nesto ne vidim "KRITICARE" da iznesu svoja saznanja? Dompax je probao i uverio se, idemo dalje....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hmmm. Ja sam rekao da cu vrlo rado testirati VOVOX, ali nije mi se dalo da ga kupujem u Hrvatskoj, cimanje mi je. Rachunam na onaj komad koji si obeca kad dodjesh!!! ![]() Pozdrav... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ali dok se ne napravi mjerodavniji test i nema smisla....vecu razliku ces osjetit ako se pjevac makne 1 cm izmedju snimanja testa...
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
za "MOGAMI" model 2934 16 kanala "snake" na koje sam licno zaletovao Neutrik konektore.... RAZLIKA DRASTICNA!!!!!! Iako je u pitanju "linijski" nivo, pustio sa kompjutera isti mix, i prenerazio se prisutnoscu, "punchom" i brzinom celog mixa... Samo koliko da istaknem da uopste nije svejedno kakvi se kablovi koriste, narocito kada se radi o signalu visoke impedanse i malog nivoa, kakav je naprimer signal iz pasivnih magneta gitara i bass gitara. Steta sto na licu mesta (u Las Vegasu, U.S.A.) nisam uspeo da nagovorim nijednog od dvojice prisutnih gitarista, inace mohjih drugara da daju bednih 56 $ za 6 metara kabla sa dzekovima firme "Mogami", a jedan od njih je 'ladno dao 250 - 300 $ za neki sumnjivi "no name" gitarski processor, a svira na kablu koji izgleda kao sa kineske pijace...
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kvalitetan kabel - da muda pod bubrege - ne hvala
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kablovi..... | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 13-11-2008 02:23 PM |
kablovi | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 27-12-2007 05:49 PM |
Kablovi ? | djole970 | Vlado Georgiev | 1 | 10-03-2005 02:46 PM |