|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Hvala, mada nikako da mi odgovoris kakve zamerke imas ne kvalitet izlaza Fast Track Pro u odnosu na Audiophile. Inace, negde sam procitao da je nivo snimljenog signala kod Fast Track Pro kartice nizak I lik kaze da planira da kupi dodatno predpojacalo. Na kraju se pitam ima li onda uopste prednosti? Ako je za zadovoljavajuce snimanje potrebno dodatno predpojacalo , bolje ga onda nakaciti na Audiophile. Sta mislis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Mislim da je to što si pročitao neko žestoko lupio! O kvalitetu preampa se da diskutovati, ali o nivou... Toliko je načina da se taj nivo digne... Na kraju krajeva, nije nivo najbitniji...
Što se kvaliteta izlaza tiče... glupo je to upoređivati ukoliko nisi debelo iskusan... Mislim da ti nećeš primjetiti tu razliku...
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Tiki hvala na odgovoru, kupicu onda ipak Fast Track Pro. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Nema na čemu. Drago mi je ako sam ti pomogao...
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
fibra reci mi da li si kupio M-Audio Fast Track Pro USB, i reci mi kakvi su ti utisci, zato sto i ja imam iste potrebe pa sam bas razmishljao o kupovini...
reci mi cemu sluze 2 inserts ulaza (na zadnjoj strani) , jel to ustvari za efekte? ako ne gresim 2 TRS izlaza takodje na zadnjoj strani su za monitore ili za miksetu, a cemu onda sluze 4 outputa (dva crvena i dva bela). hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Na insert konekcije se povezuju eksterni insert procesori, kao npr. neki kompresor! (Ali ne i master procesori kao što su reverbi - da ne bude zabune oko toga - efekti!)
A Fast Track Pro ima četiri izlazna kanala od kojih su prva dva alternativna RCA/TRS, dok su druga dva samo na RCA!
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
ee taman da te pitam jos nesto...
![]() kod kartice (na primer) M-audio delta 44 ima 4 linijska ulaza i 4 linijska izlaza (i to je sve od i/o), ili na primer kod Terratec 22 ima 2 ulaza i dva izlaza linijska. za razliku od nekih kartica one nemaju posebne izlaze za monitore ili slushalice... da li to znaci da moram imati posebnu karticu za monitoring, ili se dobija software uz karticu kojim se definisu sendovi na ovim linijskim izlazima? da li to znaci da ako sad imam sistem zvucnika 2.1, mogu da ih utaknem u jedan linijski izlaz (uz adapter , posto je ulaz za velike jack-ove ,takozvane velike "banane" , a moj konektor za zvucnike je mala "banana" prikljucak)? nadam se da si me razumeo... hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio Fast Track USB | Tiki the Boyler | Recenzije | 2 | 08-07-2012 05:07 PM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |