|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Uf , ma zaboravite sve sto sam reko , svi me pogresno skapiraste...
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Niko te nije pogresno skapirao. Prvo to sto trenutno slusas(naj novije), je plod mukotrpnog rada i experimentisanja, a poenta je da su likovi koji kroje vrh svetske produkcije shvatili da starudije imaju svoje mesto i da doprinose kreativnosti.
80% softvera je pokusaj neceg novg, sto ti smetaju replike?, koje relno tek treba da upoznas! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ja, u najkracem, mislim da veliki igraci znaju da cemo mi lakse kupiti nesto u prepoznatljivom pakovanju, sto izgleda kao nesto skupo, legendarno ( B3, P5, FA670, Pultec, cs80 ........ ) i sa cim ljudi, manje - vise znaju da rade. Ne mogu opisati svoje odusevljenje kad sam prvi put video NI B4. A da su napravili i bolju orgulju, koja se zove npr Aditive Space Organ, nema ono drveno sa strane, ja bih odma rekao - sranje, nikad to nece biti kao Hammond. Cista psihologija kupca-samoubice
![]() |
![]() |
#4 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Opet, da ne budem pogresno shvacen, Ni-B-4 je odlican...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 22-04-2006 at 04:23 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fond Za Razvoj | grada27 | Pravna Pitanja | 31 | 21-04-2009 08:08 PM |
Razvoj analognih i digitalnih AV tehnologija | dexyco | Tutorijali | 3 | 13-09-2007 12:05 AM |
Razvoj efekata na GPU-u | peraZdera | DSP forum | 31 | 10-05-2006 10:31 AM |