Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21-04-2006, 08:18 PM   #1
Tazman
Member

Tazman's Avatar

Default Re: Nazadni razvoj

Uf , ma zaboravite sve sto sam reko , svi me pogresno skapiraste...
Old 21-04-2006, 08:59 PM   #2
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Niko te nije pogresno skapirao. Prvo to sto trenutno slusas(naj novije), je plod mukotrpnog rada i experimentisanja, a poenta je da su likovi koji kroje vrh svetske produkcije shvatili da starudije imaju svoje mesto i da doprinose kreativnosti.
80% softvera je pokusaj neceg novg, sto ti smetaju replike?, koje relno tek treba da upoznas!
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2006, 09:11 PM   #3
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tazman
Uf , ma zaboravite sve sto sam reko , svi me pogresno skapiraste...
Ma jok.
Ja, u najkracem, mislim da veliki igraci znaju da cemo mi lakse kupiti nesto u prepoznatljivom pakovanju, sto izgleda kao nesto skupo, legendarno ( B3, P5, FA670, Pultec, cs80 ........ ) i sa cim ljudi, manje - vise znaju da rade. Ne mogu opisati svoje odusevljenje kad sam prvi put video NI B4. A da su napravili i bolju orgulju, koja se zove npr Aditive Space Organ, nema ono drveno sa strane, ja bih odma rekao - sranje, nikad to nece biti kao Hammond. Cista psihologija kupca-samoubice
Old 22-04-2006, 02:45 AM   #4
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF
Ma jok.
Ja, u najkracem, mislim da veliki igraci znaju da cemo mi lakse kupiti nesto u prepoznatljivom pakovanju, sto izgleda kao nesto skupo, legendarno ( B3, P5, FA670, Pultec, cs80 ........ ) i sa cim ljudi, manje - vise znaju da rade. Ne mogu opisati svoje odusevljenje kad sam prvi put video NI B4. A da su napravili i bolju orgulju, koja se zove npr Aditive Space Organ, nema ono drveno sa strane, ja bih odma rekao - sranje, nikad to nece biti kao Hammond. Cista psihologija kupca-samoubice
Ni-B4 je odlican, ali... zaista nikada nece biti kao pravi Hammond... sto zbog Hammond-a, sto zbog Leslie pojacala.... i njegovih nesavrsenosti... kad Leslie usporava hornu, cini ti se da ce da ispadne iz ritma, dok mehanika odradi svoje... Ni-B4 je dobar, praktican, upotrebljiv i rado ga koristim, ali, kada bih birao za snimak izmedju njega i pravog Hammond-a i Leslie-a ozvucenog za minimum tri mikrofona (dva na horni sa strane), ipak bih pre snimao starog hammond-a..., ai to nema nikakve veze sa kavezima sa kokicama nosiljama koje ja prodajem

Opet, da ne budem pogresno shvacen, Ni-B-4 je odlican...

Last edited by idekius; 22-04-2006 at 04:23 AM.
idekius is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules