Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 20-04-2006, 02:26 PM   #21
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Sta mislte....?

To se zove konsenzus
Old 20-04-2006, 09:11 PM   #22
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF
A to je druga stvar koju sam hteo da predlozim...... bar 50
I onda ce netko off-topicarit 50 postova da bi mogao staviti oglas ili ce odustati i ni ne staviti oglas (sto je mozda ponekad i steta) ili ce kako bi i bez tog uvjeta - postati clanom naseg foruma koji ce kako i kada zeli pisati ako uopce ima o cemu i to zeli.
A poanta je ionako u kvaliteti, ne u kvantiteti. To sto ovdje neki clanovi imaju po par tisuca postova (ili preko tisucu) to ih ne cini vrednijim od onih sto ih imaju manje, a pisu kvalitetnije i svrsishovitije postove.
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2006, 09:13 PM   #23
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Ovo moje gore se odnosi na uvjet postanja u Malim oglasima.
Old 20-04-2006, 11:37 PM   #24
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Ti si upravu, ali nije ni poenta imati forum na koji dodje mesecno 10 ljudi i stoje na vrhu postovi stari po godinu dana(video sam vise bednih pokusaja pokretanja slicnih).
Nekako to ide upredo, mora se dici kvantitet a uporedo raditi na kvalitetu. Svaki segment sam za sebe nije najsretnije resenje.
Ima tu dosta postovanja kao ciste zajebancije(i sam sam tvorac mnogih), ali mislim da treba i to upraznjavati u normalnim kolicinam, jer se ljudi brze upoznaju i zblize.
Za ovih 8 mesec na Rumskom, sam se upoznao sa nekolicinom ljudi, i poceli smo da se druzimo i privatno.
I to je jedan od velikih kvaliteta ovog foruma!

Last edited by LACKY; 20-04-2006 at 11:40 PM.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2006, 06:03 AM   #25
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY
...
I to je jedan od velikih kvaliteta ovog foruma!
Slazem se.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2006, 07:32 AM   #26
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY
Ima tu dosta postovanja kao ciste zajebancije(i sam sam tvorac mnogih), ali mislim da treba i to upraznjavati u normalnim kolicinam, jer se ljudi brze upoznaju i zblize.
Ma to je skroz ok! Ja sam govorila iskljucivo o tome da ce netko radi uvjeta za oglas pisati bilo sto samo da ispuni kvotu.... Normalno je da komuniciramo i o drugim stvarima i da se ustvari upravo tom komunikacijom zblizavamo vise nego onom "tehnickom".
Old 21-04-2006, 01:35 PM   #27
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by ANITA
Ma to je skroz ok! Ja sam govorila iskljucivo o tome da ce netko radi uvjeta za oglas pisati bilo sto samo da ispuni kvotu....
Slazem se ja i sa tobom i sa Arthurom, ali me jako nerviraju profesionalni trgovci (da ih sad ne imenujem) koji se samo pojave u rubrici 'mali oglasi' i vide u nama ovce za šišanje. Nije isto sto neko prodaje svoj preamp i monitore i ima 5 postova (meni je to OK), i kad se pojavi novi clan sa oglasom od 3 tezgaroska aranzera, 2 behringer miksete, i poznatim brojem iz HaloOglasa .... nekako mi se to ne uklapa u duh ovog Foruma

Last edited by diviner; 21-04-2006 at 04:01 PM.
OFF is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2006, 01:38 PM   #28
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Da, to je istina... ali to onda mogu srediti moderatori Malih Oglasa (neka se stvore)...
Old 21-04-2006, 07:31 PM   #29
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Pa ako ste pratili zadnjih dana i ja sam upravo digao frku oko reklamiranja profesionalaca, digla se prasina na tread-u "studio Rama Lama".
Gde je akusticar Blažina iskoristio tread u svrhu svog marketinga, a vlasnik Ere se nasao u neobranom grozdju ni kriv ni duzan.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2006, 03:54 AM   #30
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Uhvatio sam sebe prilicno besnog zbog gomile imbecilnih postova i paradoxnih situacija gde balavanderi napusavaju ozbiljne ljude iz posla.

JA SAM ZA TO DA SE POD HITNO UVEDE SOBA "NOVAJLIJE" GDE CE MOCI DA POSTUJU LJUDI ZA KOJE SE NAPRAVI PROCENA DA SU ILI POTPUNO BESKORISNI ZA FORUM ILI IM ZNANJE NIJE NA NIVOU KOMUNIKACIJE SA LJUDIMA NA SREDNJEM, PA NAVISE NIVOU ZNANJA, KAO I ZA PRIDOSLICE KOJE NE ISPUNE ODREDJENU KVOTU (sto ne bi bio jedini preduslov) ILI DOK SE NE VIDI DA SU TO STVARNO LJUDI IZ POSLA, KOJI BI U TOM SLUCAJU PREKO PM TRAZILI DA SE PREBACE NA OSTATAK FORUMA.

Desavaju se krajnje iritantne stvari i vreme je da se to suzbije.
Stvarno bih molio da se ovo uradi hitno (merljivo u danima ove nedelje ili barem sledece)

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules