|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
To se zove konsenzus
![]()
![]() |
#22 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A poanta je ionako u kvaliteti, ne u kvantiteti. To sto ovdje neki clanovi imaju po par tisuca postova (ili preko tisucu) to ih ne cini vrednijim od onih sto ih imaju manje, a pisu kvalitetnije i svrsishovitije postove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
VIP Member
|
![]()
Ovo moje gore se odnosi na uvjet postanja u Malim oglasima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Ti si upravu, ali nije ni poenta imati forum na koji dodje mesecno 10 ljudi i stoje na vrhu postovi stari po godinu dana(video sam vise bednih pokusaja pokretanja slicnih).
Nekako to ide upredo, mora se dici kvantitet a uporedo raditi na kvalitetu. Svaki segment sam za sebe nije najsretnije resenje. Ima tu dosta postovanja kao ciste zajebancije(i sam sam tvorac mnogih), ali mislim da treba i to upraznjavati u normalnim kolicinam, jer se ljudi brze upoznaju i zblize. Za ovih 8 mesec na Rumskom, sam se upoznao sa nekolicinom ljudi, i poceli smo da se druzimo i privatno. I to je jedan od velikih kvaliteta ovog foruma! Last edited by LACKY; 20-04-2006 at 11:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by diviner; 21-04-2006 at 04:01 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
VIP Member
|
![]()
Da, to je istina... ali to onda mogu srediti moderatori Malih Oglasa (neka se stvore)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Pa ako ste pratili zadnjih dana i ja sam upravo digao frku oko reklamiranja profesionalaca, digla se prasina na tread-u "studio Rama Lama".
Gde je akusticar Blažina iskoristio tread u svrhu svog marketinga, a vlasnik Ere se nasao u neobranom grozdju ni kriv ni duzan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
Uhvatio sam sebe prilicno besnog zbog gomile imbecilnih postova i paradoxnih situacija gde balavanderi napusavaju ozbiljne ljude iz posla.
JA SAM ZA TO DA SE POD HITNO UVEDE SOBA "NOVAJLIJE" GDE CE MOCI DA POSTUJU LJUDI ZA KOJE SE NAPRAVI PROCENA DA SU ILI POTPUNO BESKORISNI ZA FORUM ILI IM ZNANJE NIJE NA NIVOU KOMUNIKACIJE SA LJUDIMA NA SREDNJEM, PA NAVISE NIVOU ZNANJA, KAO I ZA PRIDOSLICE KOJE NE ISPUNE ODREDJENU KVOTU (sto ne bi bio jedini preduslov) ILI DOK SE NE VIDI DA SU TO STVARNO LJUDI IZ POSLA, KOJI BI U TOM SLUCAJU PREKO PM TRAZILI DA SE PREBACE NA OSTATAK FORUMA. Desavaju se krajnje iritantne stvari i vreme je da se to suzbije. Stvarno bih molio da se ovo uradi hitno (merljivo u danima ove nedelje ili barem sledece)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|