|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ja sam čuo da gothic metal bendovi snimaju gitare u grobnicama, pod zemljom, jedan mic je dole, a jedan iznad groba, za dobru stereo separaciju i "?irinu". Samo je bitno da sanduk dole bude od nekog dobrog drveta i da ne bude prazan, da se ne bi javljale čudne zvučne refleksije pa samim tim i fazni problemi ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Verovatno i jeste tako kao sto kazes.... Sad... stvar je ukusa kome se sta svidja... Chinjenica je da se kod nas ponekad pokusa tako nesto, ali ja jos nisam chuo da je nekome poslo za rukom... mozda i jeste, a da ja to neznam...
Evo recimo nekih koji imaju pokusaje gitara sa takvim "mirisiom"... Prvo sto mi pada na pamet je Yu Grupa... zatim Negative... Novi album Generacije 5 takodje ima tako nekakve gitare... i... sve je to solidno, ali ne onako kako to omrzeni zapadnjaci rade ![]() Gitara se vratila na velika vrata, samo malo drugacija od onoga sto je bila i mogu da kazem da mi se taj "novi" trip svidja... lezeci i veliki rifovi, kratak i jednostavan solo u trajanju od nekoliko taktova... a verujem i nadam se da ce neko i kod nas krenuti da radi tako... U nekoj komercijalnijoj varijanti od ghotic bandova i modernih pankera, sto se zvuka gitare tice, pomenuo bih i poslednji album U2 i Pink,koju sam vec pomenuo na drugom delu foruma... Sad... jebi ga... da se kod nas ne radi tako, ne radi se... na zalost... i to nije nikakva tajna... Skroz odosmo u offtopic, a poceli smo od kompresora na grupi sa rifovima i imagera nakon njega ![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Pa , ovaj , ne bas , poceli smo od toga kako ja napravim "veci" syth
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
HAHAHAAAAA!!!!
![]() Dule je car!!!
![]() |
#5 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 05-04-2006 at 12:49 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nema zvuka.. | Inovative_kg | Audio Software | 7 | 06-04-2009 07:28 PM |
koriscenje delay-a za sirenje stereo slike | kalson | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 21-03-2008 05:47 PM |
kvalitet zvuka | liman021 | Razno | 60 | 24-04-2007 05:02 PM |
Jačina zvuka | balthazaar | Zoran Vračević - Vrač | 34 | 04-10-2006 02:57 AM |