|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Thread je krenuo kao interna sala i moja je greska sto ga nisam stavio u Off topic. Drugo, niko nije rekao da su prevaranti (ako su precenjeni ne znaci da su prevaranti), niko ih nije pljuvao, niko nije rekao da D. Pajic nije najpoznatiji i verovatno i najbolji klavijaturista sa ovih prostora. Nemojmo mesati babe i zabe. Takodje, niko nije zamerio gorepomenutom bendu sto je pop bend, zato je dobro pazljivije procitati prethodno napisano pre tako ostrih i prilicno iskljucivih stavova. A sto se tice kontra-argumenata, ja ih nesto ne videh, sem kod bassistema i kvu-a. Sve ostalo je bilo u fazonu - kako mozete da ih pljujete kad su oni po deafaultu najbolji A sad iz mojih nekoliko uglova, takodje ozbiljno: kao muzicar - kapa dole, jedan od sviracki najboljih sastava iz slicnih zanrova. kao snimatelj i covek koji radi mixeve (mixer, kako vec ![]() kao SLUSALAC!!!- bend koji me apsolutno nicim ne dotice, jedan u nizu bendova bez meni jasno iskazane i prenesene emocije kao tezgaros - svirao neke njihove hitove i nikada ni jedan nije imao neku bitno dobru reakciju na svirci medju obicnim slusaocima. Izbaceni iz repertoara, osim za muzicke zabave ![]() kao producent (obuhvata sva prethodna gledista) - da li ima smisla praviti pesme i pokusati ziveti od istih, koje kod nas u dobroj meri vole uglavnom muzicari i njihove devojke (a pri tom nisu nesto tvoje naj emotivnije i najlicnije, pa te bas briga ko ce da ih slusa - al' tebi lepo)? Na zapadu - verovatno, gde je trziste ceo svet, ali..... Da li je ovo pljuvanje sto rekoh?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live one man band :) | STUDIOTON | Pricaonica | 1 | 04-09-2009 09:59 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |