Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2006, 06:26 PM   #1
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Default Re: coBra studio Bijeljina + PRIMACOUSTIC

Quote:
Originally Posted by boggy
Hm,... isto kao kad bi dugo i detaljno proucavao teoriju muzike, a uzdrzavao se od toga da nesto i odsviras, jer eto, moras jos da ucis... ali bi, eto, rado komentarisao tudji rad...
sad usporedjujemo kruske i jabuke.

glazba je umjetnost, akustika nije.

uostalom, ja glazbu ne komentiram nego slusam.

komentiram jedino produkciju

Quote:
Kada budes sredio svoju akustiku, i koliko dugo budes istrajavao na tome da sam sebe drzis u ubedjenju da ti je akustika perfektna (mnogi clanovi Foruma znaju o cemu pricam), toliko ce vredeti tvoji komentari.
cuj, ja svakom poslu kojeg se uhvatim pristupam detaljno i picajzlasto jer nemam vremena ni novaca za brzinski i fuserski pristup.
Svjestan sam cinjenice da u ovom trenutku necu moci sebi priustiti takav luskuz kao sto je "savrsena" akustika (u navodnike jer nista nije savrseno).

upravo zato zelim najbolje istraziti gdje dobivam najbolji omjer performanse/cijene. I koliko vidim, kod ovih spuzvi je prilicno los sto sam vidio tek nakon sto je tiki objavio cijene i sto sam pogledao koeficijente absorbcije (i 3 inca debela spuzva opet jako slabo radi ispod 500 Hz...)...

tako da mislim da ce moji komentari nekome ipak vrijediti, a nekom opet ne.

naravno da ce netko tko ima novaca za dizajniranje i gradnju studija od nule na ove rasprave samo kimnuti lijevom obrvom i ici na drugu stranicu.
isto kao sto ce netko kome se ne da istrazivati, proucavati satima, na kraju i vlastitim rukama graditi....reci, pa sta ovaj ovdje kenja, lijepo ja kupim spuzve za 2000 eura i rijesim si sve probleme u studiju

ima nas svakakvih.

a ja se sad stvarno povlacim iz rasprave dok se ne razdvoji u poseban topic

ostanite mi pozdravljeni
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules