|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
glazba je umjetnost, akustika nije. uostalom, ja glazbu ne komentiram nego slusam. komentiram jedino produkciju Quote:
Svjestan sam cinjenice da u ovom trenutku necu moci sebi priustiti takav luskuz kao sto je "savrsena" akustika (u navodnike jer nista nije savrseno). upravo zato zelim najbolje istraziti gdje dobivam najbolji omjer performanse/cijene. I koliko vidim, kod ovih spuzvi je prilicno los sto sam vidio tek nakon sto je tiki objavio cijene i sto sam pogledao koeficijente absorbcije (i 3 inca debela spuzva opet jako slabo radi ispod 500 Hz...)... tako da mislim da ce moji komentari nekome ipak vrijediti, a nekom opet ne. naravno da ce netko tko ima novaca za dizajniranje i gradnju studija od nule na ove rasprave samo kimnuti lijevom obrvom i ici na drugu stranicu. isto kao sto ce netko kome se ne da istrazivati, proucavati satima, na kraju i vlastitim rukama graditi....reci, pa sta ovaj ovdje kenja, lijepo ja kupim spuzve za 2000 eura i rijesim si sve probleme u studiju ![]() ima nas svakakvih. a ja se sad stvarno povlacim iz rasprave dok se ne razdvoji u poseban topic ostanite mi pozdravljeni ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Primacoustic | allegrosteva | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 11-06-2008 09:29 PM |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
Primacoustic Recoil Stabilizer | redroom | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 15-02-2008 11:59 AM |
Studio | sRce | Slobodan Marković | 2 | 17-05-2007 11:18 PM |
Name That Studio! | Dean Milenkovic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 27-12-2006 06:01 PM |