|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Imam utisak da uvek kvarim zabavu, ali mislim da ovome ne treba pridavati toliku vaznost.
Prvo, sta mislite da li ovakvih primera ima i u svetu? Pa naravno da ima. Drugo, nekad pogresna dikcija, ili gramaticki neispravan tekst mogu i da doprinesu kompoziciji. U tom smislu sto to skrece paznju slusaoca i svi ce je upamtiti po toj "gresci". Na kraju krajeva, evo mi ovde pricamo o Zeljku Joksimovicu (izmedju ostalog), a ne vidim da mu to ide na stetu....
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Potpisan je Dusko Trifunovic i kolik sam shvatio on jetrazio od Duska pesmu,i kazu dobio!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Jeste, cika Dusko. Pored toliko lepih pesama koje je napisao uvek se na pomen njegovog imena setim anegdote sa kraja '80-tih iz jedne zive emisije na, mislim TV Sarajevu.
Voditelj - Dusko, toliko ste lepih pesama za decu napisali, sta mislite sta danas deci najvise treba? - Deci treba je*ati mater ![]() Ima strasnih narodnjackih bisera: -Kao minska polja da sam bio ja ![]() ni majka me jutros nije poznala
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa, gde ces urbanije od price o BG splavovima ?!
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pa pazi, ne ?ivim u BG-u (dodu?e pi?e mi to kao mesto rođenja u ličnoj karti) ali da ka?em patriotski, to definitivno nije moj Beograd...
![]() (sad bi trebalo da nakon ove izjave odzvi?dućem nezainteresovano nadajući se da niko nema pristup nekoj kopiji zadnjeg CD-a N.Z. na kom se nalazi dotična pesma u svom rimejku pa ne mo?e automatski ni da čita sitna slova) ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
" Sjecas li se one noci ,
kad si meni rekla ne ? To su bile moje oci , sto su s tobom plakale " Bozanstveno . |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako vezbati i svirati na sceni uz matricu? | djbogdan | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 7 | 02-11-2009 07:19 AM |
Gde je granica neukusa u tekstovima pesama? | alek019 | Promocija radova | 111 | 16-10-2009 09:25 AM |
koja glupost!!!! LAP i domaća slova | bassystem | Audio Software | 11 | 11-12-2008 11:28 PM |
Tutoriali na domaćem jeziku | R A V E N | Tutorijali | 0 | 17-04-2007 12:49 PM |
Muzicari na domacoj sceni | Mitjovan | Dragan Ivanović | 2 | 10-03-2007 02:53 PM |