|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
banned
|
![]()
Preporučujem da proba? da zameni? slot u kome je kartica instalirana. Znam da zvuči čudno, ali probaj, nema? ?ta izgubiti! Slot 2 (gleda se odozgo) na mojoj Asus ploči, radi najbolje, slot 3 obično pravi probleme, slotovi četiri, per i ?est dele resurse sa prva tri, ali ih svakako treba probati. sa tim procesorom realno se mo?e raditi na 6ms bez problema, verovatno i do 1,5 bez zahtevnih efekata., dakle pri snimanju. Takođe bi bilo dobro optimizovati procesor za rad u realnoim vremenu. Mislim da na ovom forumu ima linkova i dobrih uputstava za pode?avanje sistema za ovu namenu...
Ako ima? uputstvo za ploču pogledaj koji slotovi dele resurse sa integrisanim komponentama. Ako nema?, skini sa Asus-ovog sajta, mo?e pomoći prilikom odabira PCI slota na ploči... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Ovo budem svakak probal,odma sutra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
asrock - ovo necu ni da komentarisem.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vibrator
|
![]()
pominjali smo vec dosta puta probleme sa sata kontrolerima koji nisu "native" vec idu preko pci, potrazi malo po forumu, mozda je to problem..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Kupil sam jo? 256rama,reinstaliral karticu i probal stavit CubaseSX 3.02 verziju,nije bilo nikakvih nus pojava,kartica je radila dobro,ali mi se klik raspadal,plejbek svira jedan tempo, a klik drugi,jel zna neko kak po?telat taj klik,kak to uskladit?Koje vrijednosti imate upisane na -Asio multimedia setup-"audio buffers" i "buffer semple size" na input i output portu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
sto se ostalog tice....kud si bas sx 3.02 uhvatio ![]() nabavi sx2.2.0.39 i sacekaj da sx3 dovoljno sazrije da bude za berbu.
![]() |
![]() |
#19 |
Vibrator
|
![]()
3.02 ima problema sa midi kasnjenjem, instaliraj ili verziju koju ti je zvincic predlozio, ili neku noviju..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Konfiguracija ti je dovoljna da bi ti radilo sve kako treba... Probaj sa zamenom slotova (STO DALJE OD AGP SLOTA t.j. GRAFICKE KARTE); recimo u predzadnji. Proveri kablove...
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoć.... | Hepek | Audio Software | 3 | 30-06-2009 08:53 AM |
emu0404 i akg mikrofon? | djnick | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 15-11-2005 07:37 AM |