Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   EMU0404,pomoć (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13262)

zoolander 29-12-2005 07:40 AM

EMU0404,pomoć

Veliku pomoć molim,instaliral sam EMU 0404 karticu,trenutno mi je latencija na 40ms,plejbek svira ok,al dok on svira ako stisnem koji padajući izbornik,kartica(zvuk) mi radi trrrrrr...pa se ponovno vrati u normalu.Na latenciji od 20ms plejbek mi preskače na nekim djelovima te se sam od sebe zna zblesirati.Pu?tati plejbek na 4-5ms opće nema smisla jer je cijeli zvuk modificiran,zgu?van,koma,a kamoli bilo kaj snimati.
Prilikom instalacije kartice u jednoj fazi tog procesa dobil sam pitanje dal hoću: full instalation,custom ili drivers instalation.Ja sam izabral "full",dal sam mo?da jo? kaj trebal instalirati,dal su driveri instalirani ak sam izabral "full" opciju?

STUDIOTON 29-12-2005 08:26 AM

Re: EMU0404,pomoć

Quote:

Originally Posted by zoolander
Veliku pomoć molim,instaliral sam EMU 0404 karticu,trenutno mi je latencija na 40ms,plejbek svira ok,al dok on svira ako stisnem koji padajući izbornik,kartica(zvuk) mi radi trrrrrr...pa se ponovno vrati u normalu.Na latenciji od 20ms plejbek mi preskače na nekim djelovima te se sam od sebe zna zblesirati.Pu?tati plejbek na 4-5ms opće nema smisla jer je cijeli zvuk modificiran,zgu?van,koma,a kamoli bilo kaj snimati.
Prilikom instalacije kartice u jednoj fazi tog procesa dobil sam pitanje dal hoću: full instalation,custom ili drivers instalation.Ja sam izabral "full",dal sam mo?da jo? kaj trebal instalirati,dal su driveri instalirani ak sam izabral "full" opciju?

Skini zadnje drajvere sa www.emu.com

zoolander 29-12-2005 10:38 AM

Quote:

Originally Posted by Ivan
Skini zadnje drajvere sa www.emu.com

Pa ne vidim gdi da ih skinem s te stranice

Tiki the Boyler 29-12-2005 10:58 AM

http://www.emu.com/support/files/dow...764&Platform=1

Dobrodosao na Rumski!

zoolander 29-12-2005 11:31 AM

Quote:

Originally Posted by Tiki the Boyler

Ok,skinul sam,no mislim da sam ne?t zasro dok sam instalirao drajvere.Ujednoj fazi me pital "continue anyway" ili "stop instalation",ja sam stopiral,spla?il sam se:D.Kaj da idem na continue?

Ad Fines 29-12-2005 11:33 AM

Ako si kliknuo "stop" i nije instalacija prosla, klikni continue......mozda prodje.....
Nemas sta izgubit......

zoolander 29-12-2005 11:41 AM

Quote:

Originally Posted by Ad Fines
Ako si kliknuo "stop" i nije instalacija prosla, klikni continue......mozda prodje.....
Nemas sta izgubit......

Mislim da nije instalacija prošla,budući da na add or removes programs nemam "E-MU audio drivers",u smislu da ih mogu uninstalirat.
Valjda još uvijek imam stare .Ako krenem ponovo instalirat nove,u jednoj fazi me pita "Save session" i imam ponuđeno "save as" i "no".Ja sam išel na save as i onda mi se pojavila glupost iz prijašnjeg posta s upozorenjem da bi nastavljanje instalacije moglo napravit totalno sranje pa mi nudi opcije "continue anyway" i "stop instalation"(ja sam išel na stop). Dakle dal da idem na "save as" il na "no"?

zoolander 29-12-2005 12:02 PM

I jo? da pitam trebam skinuti-"EMU patchmix DSP application patch V1.81" i "EMU digital audio system driver 1.82",to je to?"EMU digital audio systems driver package V1.82 x 64",netrebam?

peraZdera 29-12-2005 01:29 PM

...i patchMix naravno!!! Ne moras onaj x64... Na onu poruku obavezno odgovori sa 'continuie anyway'!!! Koju imas masinu?

zoolander 29-12-2005 04:47 PM

Evo sve sam napravil kaj je bilo u mojoj moći, a zvuk mi jo? uvijek ?tuca i poskakuje,sad se trudim sku?it upute , mo?da ne?t zaključim, al ne vjerujem:mrgreen:

All times are GMT +1. The time now is 05:54 AM.