|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Senior Member
|
![]()
Iz početnog naslova teme mislim da je ovdje najbolje mjesto za novi singl Gibonija, da se malo slegnu emocije iz rasprava, znači jedan mali time out http://www.t-mobile.hr/2/20-60-65-00-00.asp
Pozdrav Last edited by mandrak; 21-12-2005 at 09:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
.... itd. To je samo mali deo onoga kako ja vidim njegove tekstove. Namerno sam izostavio druge primere da ne bi neko pomislio da nisam normalan. A i inace nisam normalan (smajlikojiseludackismeje). Quote:
"CRV Vi slepi vi gluvi vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije brazgotina sanduk i crv obrazi dlaka i krv vi nemi igraci obrednog svog plesa vi srecni u transu u svetu sto postoji samo u glavama ljudi bez skrupula ljudi bez milosti ljudi bez secanja vi sto ne znate pljuskove zvuka boje i mirisa vi ljudi bez pameti brazgotina sanduk i crv obrazi dlaka i krv " Da li je po tebi ovaj tekst besmislen? MyPoint je taj da su neki tekstovi malo dublji od drugih. Jos jedno pitanje. Da li si imao prilike da cujes pesmu "Weather Report - Black Market" (instrumental je, da ?!?!?!?!?) ? ... i ako jesi, da li si dosao do "poruke" pesme? A sad jedno pitanje za sve ostale. Svi koji imaju ili mogu da dodju do albuma Steve Vai-a "Passion and Warfare" neka pazljivo slusaju ove dve pesme razmisljajuci o njenim naslovima i neka probaju da nadju odgovor na zagonetku: 04 - Answers 05 - The Riddle ... naravno, bice zanimljivije da onaj ko zna odgovor to ne kaze odmah, vec se samo javi. P.S. hint: Djule <-> Milan = hiljadu boja <-> pljuskove boja
![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
![]()
Nisam hteo da se ukljucujem u raspravu o Van Gogu jer cemo opet otici predaleko, ali se slazem sa onim sto je bassystem napisao.
Drugo... Ne mozes porediti Milana Mladenovica, jednog od najvecih umetnika i mislilaca ovih prostora sa Djuletom, koji je "Milan u pokusaju", niti njihovu poeziju stavljati "rame uz rame". Mislim, daleko da sta imam protiv coveka, ali imam protiv nekritickih izjava. Cak sam voleo da slusam album "Strast" '93. jer je to tada meni bilo OK, ali posle toga, osim pesme "Delfin" (koja je, ah slucajnosti, bas posvecena Milanu) nema nista. Rimejk "Neko te ima nocas" mi je gore od Stingovog "Every breath you take" i ide na krajnje "ljiga" foru, tipa maturske veceri i ekskurzije. Eto, ne bih dublje u raspravu oko ovoga, ali da ne bude da sam precutao...
![]() |
#74 | ||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Eto, ne bih dublje u raspravu oko ovoga, ali da ne bude da sam precutao...
![]() |
![]() |
#75 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() (to je jedna od pjesama na koje se najezim pa rekoh cisto da pitam) ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
MAO
|
![]()
a moze to isto i ovako
http://www.block-out.com/doc/index.htm nemojte biti lenji u potraznji za odgovorom |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
ok, onda "netipičan bend sa besmislenim tekstovima".....ok? molim Vas da se vratimo na temu....evo, ja ga pohvalio, i već mi se njegova nova stvar (Sebi Dovoljna) ne dopada toliko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
pa, mislim da se i ne svađamo ba?....samo malo amortizujemo shvatanja, nije to neka frka, ja mislim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Pro Member
|
![]()
Ona slide gitara i ona atmosfera isuvise vuce na OD-a. Ni meni nije na prvo slusanje nesto, a tekst je samo tako besmislen.
![]() ![]() ![]() "I rest my case" Quote:
![]() |
![]() |
#80 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jednostavno nisi informisan kako neki ljudi tehnički "pi?u" tekstove, pa te to navodi na pogre?ne zaključke. Mislim da ne bi bilo ok da ja sad pričam o tome dalje. Inače kad se radi o neshvatljivim tekstovima ,tekstovi Nevernih Beba su mi u uskoj konkurenciji za najneshvatljivije umotvorine koje sam ikada čuo ili pročitao. (dopada mi se pone?to od njihove muzike, da ne gre?im du?u, ali sa ona prva dva albuma, tu ima par cool momenata, posle je ljubav prema Mladenoviću i lakim notama učinila svoje)
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Evo za?to volim D-50 synth | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 29-10-2007 08:29 PM |
Zasto volim Kawai K4 :))) | Daemian | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 19-10-2007 09:10 AM |