|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ti ovo izgleda nisi procitao. Mozda i jesi ali ne zelis da poshtujes tudje mishljenje. Opet iznosim svoje, nista nisam komentarisao a opet me neko napada. Rekao sam da su po MENI, dostojni. Razlika izmedju toga kada zasluzujes svetsku slushanost i kada JESI svetski slushan je velika. ''Zapremina'' je pesma koju gooomila mase zna. A verovatno nisi dovoljno slushao Darkwoode cim mislish da se nijedna njihova pesma ne moze odsvirati na gitari. Kreni od pesme ''Filadelfija'' koja je sjajna a ipak (po meni) nije dobro ni usnimljena ni isproducirana (ipak su bili veoma mladi i ''broke'' ![]() ako budesh hteo jos (mislim kad skines akorde od Fildelfije i kad budes smuvao neku dobru ribiku (koja gotivi Darkwoode ![]() p.s. Odsviraj mi na akustari Idioteque od Radiohead-a (ne znam tacno u koliko miliona kopija su je prodali) i imash od mene poklon... ''Mislim da ne treba potcenjivati inteligenciju ljudi, i da čak i potpuni retard može da na nekom nagonskom nivou oseti da li ima nečega u pesmi ili je to tek tako'' ''Odem li u-venu-cu, ostanem li poludecu'' i onda vidish lika kako plache uz tu stvar..Jel on plache tek tako? A jel ima nechega u toj pesmi? Kakva je to pesma? Daj molim te... A shto se tiche produkcije slazem se da je PAKOVANJE, ali PAKOVANJE SE PRODAJE! i ovde i svuda u svetu...zamisli Britney Spears koja sedi u rolci i svira svoje ''hitove'' na akustari na TRL-u ![]() Last edited by MHz; 19-12-2005 at 07:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Evo za?to volim D-50 synth | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 29-10-2007 08:29 PM |
Zasto volim Kawai K4 :))) | Daemian | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 19-10-2007 09:10 AM |