|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Moderator
|
Zdravo Arthur,
Quote:
pozdrav bogi
|
|
|
|
#2 |
|
MAO
|
Nisam siguran da sam dovoljno kompetentan, ovo sto sam napisao je samo interpretacija ovoga http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12898
Drzao sam dugo prostoriju za vezbanje u kojoj sam organizovao demo-snimanje, i tu naucio podosta, mada se ukupna znanja o tome mogu svesti u jedva nekoliko saveta... nije da sam se posvetio istrazivanju te vrste resenja... |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Moderator
|
Quote:
Imas usi, cujes, svidja ti se, radi ti posao, kraj price. Eto ti kompetencije. Recimo, zasto kamermani imaju kutiju sibica u dzepu makar i ne bili pusaci? To pise u knjigama? Uci se u skoli? itd... Pricaj drugima i uci od drugih... mnogi ljudi to rade vekovima. Quote:
pozdrav bogi.
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|