Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-11-2005, 10:42 AM   #31
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Default Re: anketa - kako ste nasli forum rumski?!

Quote:
Originally Posted by Pedja
a ja, a ja ?

salim se naravno
E dje bas tebe zaboravi :o. Ma bio sam ubjedjen da sam sviju nabrojao...ma javice se jos ko, siguran sam . Eto, zaboravio sam i bassystem-a, koji se mozda nije toliko puno vrzmao po forumu, ali dosta pametnog ovako sa strane se moglo cuti (chating, ICQ itd itd).

diviner is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2005, 11:02 AM   #32
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

Quote:
Originally Posted by statusband
Od uvek me je interesovalo ko finansira "ovo planinarenje",mislim dali ti Branislave dajes pare iz svog dzepa za prostor na net-u itd...
Da, ja dajem pare iz svog dzepa za host i .com. vBulletin licenca je kupljena prilozima clanova. Sada je tu i Studio Berar. Ali dosta clanova je imalo mnogo vece troskove od moje kupovine domena i hostovanja. Trenutno je komplikovano, jer se ceka Zakon o Elektronskom poslovanju, gde cemo moci kao u EU ili USA da poslujemo.
Old 30-11-2005, 01:48 PM   #33
davormen
Member

davormen's Avatar

Ja se vec ni ne secam tacno... mslim da mi neko rece ili tako nesto... elem, vrzmao sam se ja po forumu jos od leta 2003, no konacno se registrovao u januaru 2004, nekoliko dana posle rodjendana...

http://www.talesofdark.org
http://www.nekropolis.net
davormen is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2005, 02:59 PM   #34
yechmeny
Junior Member

yechmeny's Avatar

Gledao ja vas dugo, i razmishljao, da li pristupiti sekti, ili ne. A kako sam vas nashao? Pa preko drugara bandita, starijih chlanova.
yechmeny is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2005, 01:27 AM   #35
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

diviner je zaboravio da sam se ja (tad alias "don corleone") prepirao prvo sa njim na audio.co.yu forumu pa sam posle njega dosao ovde
kVu is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2005, 01:29 AM   #36
X-Dreamer
Stara Rumski Elita 2003.

X-Dreamer's Avatar

03-08-2003

Pozvao me chika Diviner sa transmute foruma.
Old 02-12-2005, 05:10 PM   #37
acaradio
Member

acaradio's Avatar

Negde pocetkom prosle godine, na forumu Elitesecurity neko je pomenuo Rumski....i ja dosao
Old 04-12-2005, 08:14 PM   #38
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Mene je pozvao nas dragi Deky..... Prva osoba sa kojom sam se jaako sprijateljila odmah zatim i koja mi je jako pomogla oko sveg je Jadran! I svi tadasnji clanovi (sjecam se Sandra, Eona, Divinera i Puratora) su mi jos uvijek medju najdrazima s foruma.

Ono sto mi je ovaj forum pruzio je mnogo ugodnih iznenadenja, razloga za zahvalnost, znanje, podrsku, prijateljstva i ustvari je ovo jedini forum koji posjetim gotovo svaki dan.

Sada je forum u jednoj drugoj dimenziji, puno je članova, pa vi?e i problema (za nas admine/moderatore), mo?da je djelomično (ili vi?e?) nestalo one čari kao kad nas je bilo malo, ali tako to biva gotovo u svakom businessu (iako ovaj forum nije poslovno orijentiran).... u napredku se neke stvari i ?ire, donose dobro i lo?e... normalan slijed ?to donosi i potrebu za pone?to odmaka.

Uh, zapričah se.
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2005, 01:02 AM   #39
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

da, ali zato medju novim clanovima ima ljudi sa ogromnim znanjem koje prilicno nesebicno dele, i zasluzuju svaku pohvalu i bez velikog broja postova -- Boggy, Trpkov, FrankoPanko i jos dosta njih, nezahvalno je ovo nabrajanje..
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2005, 11:33 AM   #40
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur
da, ali zato medju novim clanovima ima ljudi sa ogromnim znanjem koje prilicno nesebicno dele, i zasluzuju svaku pohvalu i bez velikog broja postova -- Boggy, Trpkov, FrankoPanko i jos dosta njih, nezahvalno je ovo nabrajanje..
Naravno, to je gore spomenuti dobar dio svega! Osim toga, tko je spomenuo ne?to protiv NOVIH članova? Meni se samo ne sviđa previsoka brojka članova od kojih su mnogi lijeni pretra?iti i istra?iti forum prije nego pitaju pitanje koje je postavljeno 200 puta već, pa oni arogantni ?to dolaze patronizirati ostale, pa djevojcice sa VG foruma, pa 50-tak članova sa 4 posta od kojih su sva četiri u off-topicu itd itd..... Da i dalje dolaze ljudi putem preporuka, toga sveg ne bi bilo. Ja evo ?alim za tim vremenom kad je kvalitetni član preporučio drugog kvalitetnog člana i nije se tako lako moglo doći ovdje. U tome je i bila posebnost ovog foruma. Ovaj forum je jos uvijek kvalitetan radi nekolicine clanova, a ne svih (pa niti četvrtinu) cijelih 500, 600 koliko ih već do sad ima.

Da ne duljimo, upravo zato ka?em, to je sve donijelo i dobro i lo?e.
ANITA is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules