| 
 | |||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  29-11-2005, 10:22 PM | #1 | |
| Administrator Join Date: Jan 2003 Location: Novi Sad 
				 |  Re: anketa - kako ste nasli forum rumski?! Quote: 
 Cim ga je tata Rumski napravio, stigoh i ja (bejah prvi clan, ako izuzmemo admina dr.Ru-a). Mislim, postojao je tu audio.co.yu , ali on nije razumio ono sto smo ja i Branislav (dr.Ru) imali u planu za ostvariti. Pocelo je svakodnevno druzenje i sa tada ogromno posjecenim (audio.co.yu je bio ogromno posjecen sajt kada se uzme u obzir da su slicni , a ozbiljni sajtovi/forumi imali svega 4-5 clanova) smo Branislav, Ja i Boskovic organizovali sve cesca i cesca "okupljanja" povodom razmjene ideja, softvera, znanja na rumski forumu. Tada su tu stigli Eon, Idekius, Arados, kvu, Mogli, Pure, Jadran, Anita, Sandro, Ivan, Shot itd itd (izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio)...Dobro druzenje, atmosfera koju smo tada zaceli se vjerujem i dan danas osjeca u "vazduhu" koji svi vi "disete" sada. Pozdrav svima. | |
|   |   | 
|  30-11-2005, 08:49 AM | #2 | |
| VIP Member Join Date: Jul 2003 Location: Smederevo 
    salim se naravno   | |
|   |   | 
|  30-11-2005, 11:42 AM | #3 | |
| Administrator Join Date: Jan 2003 Location: Novi Sad 
  . Eto, zaboravio sam i bassystem-a, koji se mozda nije toliko puno vrzmao po forumu, ali dosta pametnog ovako sa strane se moglo cuti (chating, ICQ itd itd). | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Spu?tate li dasku nakon mokrenja? (anketa) | idekius | Pricaonica | 22 | 19-09-2009 12:35 AM | 
| rumski forum | diviner | Obavestenja | 17 | 13-01-2009 04:27 PM | 
| rumski forum | nenad | Razno | 9 | 18-10-2007 06:08 PM | 
| NEW FORUM USER!!!!!!!! | bumbar | Computer Hardware | 1 | 24-07-2004 12:05 PM |