|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
ton magistar
|
Quote:
jesi uspi otvorit projekt!? napisa san ti lipo na pm, da projekt koji ja koristin ne mora i tebi odgovarat, nego da je bitno da naucis princip i da projekt prilagodis sebi. manual svakako procitaj, iako u njemu neces nac kako slat signal u lunine efekte, jer se radi o malom triku koji tamo nije opisan. dakle, busevi se otvaraju tako da u projekt ubacis ASIO source i u njemu otvoris zeljeni broj kanala. to ces napravit tako da napravis dupli klik na ASIO source da ti se otvori prozorcic u kojemu ces stavit broj kanala. recimo, stavi 10. to ces napravit tako da ces pritisnut misem na prozorcic sa brojem i podizanjem misa ces dodavat kanale (spustanjem ih smanjujes). bdv: mozes minjat broj kanala i kursorima livo/desno. sad kad si kreira 10 asio kanala, otvori nuendo i podji u: devices/device setup/VST outputs i vidi imas li 10 portova. ako nemas, pritisni reset i trebali bi se pojavit. sljedeci korak je da otvoris mixer od nuenda i u donjem livom kutu kliknes na show vst connections i podji na outputs. sad tu dodaji (add bus) po potrebi. s live strane ces pisat imena, a sa desne ces svakom kreiranom busu dat zasebni scope out. sad ces iz nuendovog mixera, preko senda slat signal kroz bus u lunin efekt kojega ces spojit na izlaz iz asio courcea. ma, sve ti je to objasnjeno u topiku. ako ti nesto ne bude jasno, zovi me na telefon, ali kazen ti. prvo pogledaj manual i napravi ono sto je objasnjeno u topicu.
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
cao,prosto nemoguce sad sam instaliro na drugi sistem samo sam instaliro verziju 4 i nista vise kad pokrenem nuendo i pokrenem od lune2 pluginovi onda rade kad stavim moj studiski sa neki projket sto imam nece da radi.inace sta mogu sve da korstim od pluginova za lunu2 .Hvala
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
caos,malo truda pa sam uspeo da idem preko xtc mode ali kad uradim mixdown u nuendo i polse pustim da cujem muzika je ok ali vokali ko da mi pevaju kao neki robot koristijo sam pluginovi od lune preko xtc mode u nuendo,sta sam naopako uradio.hvala
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|