|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ja sam imao nedavno isti problem, sve sam pokusao, ali je sve bilo uzalud. Menjao sam slotove, cistio je alkoholom, ponovo instalirao Lunin softwer,pucketala je i na drugom racunaru, trazio odgovor po net-u, ali se pucketanje stalno javljalo i vec kad sam pomislio da mi je crkla Luna - ono je prestalo. Kako i zasto, nemam pojma, jednostavno samo od sebe! Da ti kazem da uzmes i ocistis Lunine spojeve sa alkoholom - to je bez veze, jer ti je nova karta, ali postoji mogucnost da ti je bila prasnjava maticna ploca. Ako je tako, onda usisivac u ruke i alkohol za Lunu. Svakako uzmi u obzir sve ovo prethodno sto su kolege rekle pre mene, ali ako pucketanje ne prestane ili budi strpljiv i cekaj da samo prodje ili druga kartica, sto je svakako bolnija varijanta. Ja bih izabrao ovo prvo - strpljenje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
hmm... mozda bi mogao da probas stari Scope 3.1c, ako sve ostalo ne upali .. ja sam jos uvek na njoj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ivan Lekic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Hvala , trebat će mi neko vrijeme da sve to isprobam. nisam je instalirao na čist formatiran disk,windowsi ba? i nisu optimizirani.
formatirat ću disk pa ?ta bude |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ton magistar
|
![]()
cw radi bezprijekorno, cak i ne treba radit neke bijesne optimalizacije, ali nekoliko stvari moras ispostovat.
pucketanje se uglavnom javlja: - zbog male latencije (ovisi o cpu) - ako nije dat prioritet background servicesima (onda ga grafika jebe) - ako nesto ruje u backgroundu (vidi sto ti je u startupu) - ako na drajvovima nije ukjucen dma (to sve kartice jebe) - ja drzin iskjucen system restore... (neko kaze da to nije vazno) jos treba pazit da cw ne dili irq sa necim ili, ako imas vise cw kartica da ga dilu medjusobno... i to su mislin najglavniji tvikinzi. ja san takodjer vidi da cw bolje radi sa 16 irq-ova, ali i to ovisi o maticnoj i chipsetu, tako da moze bez greske radit i u punom acpi modu i sa ht-om. ![]()
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni recimo radi u ACPI modu s HT procesorom i nema nikakvih problema...
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
kako da namjestim Irq?(sorry ne znam)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
napravi ti onih nekolioko tvikinga u windowsu, pa javi je li jos pucketa?
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na pomoći, formatirao sam hard i instalirao sve na čisto,malo podesio windowse ---
Radi ko avion, HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |