|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako je to neka klubska svirka,pop/rok/funk,gde imas dovoljno mesta na bini i gde instrumente ne moras da nosis posle svake svirke...onda bih se ja odlucio za GEM PRO1 ili PRO2 stage piano...znam da ljudi zbog predrasuda,opravdanih zbog starijih modela,u vezi zvuka,zaobilaze GEM klavijature,ali ovo sam neko vreme imao i svirao i o toj klavijaturi samo najbolje!Odlicna klavirska dirka (88-ica),odlican klavir,Rhodes,...a sve za relativno malo para,negde oko 1200 nova.Svirao sam i clavinove i korgove i rolanda,i ne kazem da su losi,ali sada da kupujem stage piano sigurno je da bih uzeo GEM-a...
Lose je to sto nije za "akanje"...preteska je a i velika je...a dobro je to sto deluje impresivno,ima ih raznih...cuo sam par puta kako laik objasnjava laiku o klavijaturisti:"Znas kako dobro svira,a znas kakvu klavijaturu ima?Ovolika..."-a takvi dolaze na svirke... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Servis klavijatura, BG...? | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 30-10-2013 06:19 PM |
Master klavijatura - koja? | akordeonista | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 05-04-2008 03:12 AM |
A KAKVA JE OVO KLAVIJATURA? | walsh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 11-05-2005 10:07 PM |
Bend METEOR | Vedran | Promocija radova | 2 | 12-09-2004 08:32 AM |