|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#112 |
Pro Member
|
![]()
Zelim samo da kazem da sam ponosan shto sam pokrenuo ovu ideju! hi hi hi..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Najbolje mi je ono "ULAZ SLOBODAN"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Pro Member
|
![]()
Nazalost imam najvazniji ispit 3.10 tako da ja otpadam
![]() Nemate pojma koliko sam se izbedacio... Nadam se da ovo nece biti jedino okupljanje. POz. svima i super se provedite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Uh kako bih voleo da dodjem.
Ipak, nije svima tako jednostavno da se pojave u Novom Sadu. Ovaj forum okuplja ljude iz raznih krajeva, tako da mislim da je ovo u neku ruku hendikep za one koji zive malo dalje. Nadam se da ce ovo postati praksa, i da ce se naredna okupljanja desavati i u drugim gradovima. Sto se mene tice, ja i onako imam svirku svake subote, tako da je prakticno nemoguce da se pojavim. E sad, ako se nesto izmeni, eto mene gore! Zelim vam lep provod!
![]() |
#116 |
Senior Member
|
![]()
Uopste Vam ne zavidim..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ponesite foto aparat bar da slike vidimo i zelim Vam dobar provod...i moze li jedna ![]()
![]() |
#117 |
mod?rateur analogue
|
![]()
mozda cu imati slobodno oko prvog.. zavrsavam jedan projekt za 10-tak dana..
nesto malo poznajem grad, bio sam jednom na Exitu, i svirao na trgu koncert '02. nego, zanima me - ima li kakve sanse za neku dremku kod nekoga, tamo u Novom Sadu ? dan-dva.. malo mi je daleko, pa mi se ne isplati ici samo za tu vecer , vec bi ostao mozda jos jedan dan, pa raspalio do BG, imam tamo neku rodbinu (code741.com). ako ne budem imao problema sa carinom, jer nemam papire za neke sinteve, donio bi barem jedan analogac, stalak i neke pedale mozda.. malo za sada razmisljam napamet, ali svidja mi se ideja, da malo upoznam ljude.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Moderator
|
![]()
Cluster, ako ti nesto znaci, imas prenociste kod mene u Zrenjaninu (50 km od Novog Sada), a svakako planiram da se promuvam do tamo to vece (ako me puste unutra
![]()
![]() |
#119 |
Junior Member
|
![]()
Za one (kao ja) koji Novi Sad ne poznaju dobro mo?e li neko detaljnije obja?njenje gde se tačno nalazi taj klub. Ulica i broj, prevozi koji voze do tamo, udaljenost od stanice, blizina nekog značajnijeg objekta itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Member
|
![]()
Od glavne autobuske stanice idete samo pravo Bulevarom Oslobodjenja skroz do mosta. Na poslednjoj raskrsnici (odmah ispred mosta) skrenete desno pored velike zgrade NIS-a, a onda prva raskrsnica levo. Sa leve strane ce vam biti Limanski park, posle jedno 200 m naicicete na raskrsnicu, samo nastavite pravo 50-ak metara ( nemojte da se zbunite tu put nije vise betoniran) . Sa leve strane je studentski dom "A" a sa desne bela zgrada (skladiste Matice Srpske -gde je i klub NS TIME), jos malo pravo je kej na Dunavu. Ulaz u NS Time je sa druge strane zgrade - dakle gleda na Dunav.
Autobus sa glavne stanice je br.4. On ce vas voziti pravo do mosta, skrece levo i na drugoj stanici (od kada skrene) sidjite. Predjite preko puta, onda sve ovo isto.. "Sa leve strane ce vam biti Limanski park, posle jedno 200 m naicicete na raskrsnicu, samo nastavite pravo 50-ak metara ( nemojte da se zbunite tu put nije vise betoniran) . Sa leve strane je studentski dom "A" a sa desne bela zgrada (skladiste Matice Srpske -gde je i klub NS TIME), jos malo pravo je kej na Dunavu. Ulaz u NS Time je sa druge strane zgrade - dakle gleda na Dunav." Nadam se da nisam bila konfuzna. Nije tesko naci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FearOfaPony jam session | paris.rukiz | Promocija radova | 6 | 31-08-2009 07:00 PM |
Rumski Session - LIVE | LeGreen | Razno | 20 | 27-10-2005 11:31 PM |
Rumski Session Final List | dr.Ru | Razno | 10 | 28-09-2005 09:59 PM |
session sa 12 in i 12 out | drzox | Computer Hardware | 4 | 07-06-2005 09:35 AM |