|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
evo igrame se ....doduse tek sat vremena ..... za sada mi je miljenik S serija .... ali to ce da se promeni sigurno ..... fenomenalno .... muzicki ....
Svaki ima svoj karakter ..... meni fultec nije bolji d pulteca .... ali cu mu dati jos vremena pa cu pisati ...... cambridge prepisavaju za tri duzine ..... precision aq ima drugaciji karakter ali mi je za sada S bolji .... videcemo .... ovo je jos uvek pod euforijom ..... UAD ???? ..... Naravno ..... nemoj misliti ni trena ..... kao sto rekoh Pultec mi je bolji ...... ali 1176 , LA2a , faichild , Plate 140 , precision limiter ..... i te kako vrede para ...... urs su eq ...... a i obrati se Ivanu .... on ima Ultrapack ...za ..... nesto kao 900 e ..... ako se ne varam Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
danas izasao CUBASE4 !!! | Patalo | Audio Software | 32 | 24-09-2006 06:25 PM |
Izasao Har-Bal 2.0 | alen | Audio Software | 10 | 18-12-2005 12:50 PM |