|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Decki.... trebala bi srediti jednu traku koja je puna sitnih malih falsica koje ne mogu dopustiti (odfuckano je, nije otpjevano, nisam ja jer ne znam fuckati....).... I gledam i vidim da u Antares Auto Tune ima odlicnih opcija koje ne znam koristiti (nema ni help a nemam ni manual).... Ono sto bi htjela je da mu npr. svirajuci na klavijaturi u isto vrijeme "govorim" koje tonove treba srediti. Kako to napraviti? Ima i ona neka krivulja koja bi se dala popraviti nekako...
Ili mi preporucate neki drugi program? Ali treba mi hitno. Imam jos Yamahu Pitch Fix od tih. Ili ak neko ima da mi posalje mali manualcic antaresa ili nesto? Bas mi se svida taj programcic.... Please. Thanks Anita |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AES: Waves Tune & De-breath | lesha | Audio Software | 2 | 13-10-2005 04:15 PM |
Nuendo 3 ne vidi Antares Auto-Tune DX? | Gianfranco | Audio Software | 18 | 12-10-2005 06:18 PM |
Ovdje ni auto tune ne pomaze | zvincic | Promocija radova | 19 | 15-07-2005 04:04 PM |