|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Sto se tvog mastera tice: Cujem da si manje koristio multi-band od mene tj. kako ti kazes da ga uopste nisi koristio... i to mi fali... ostalo mi je sve dobro ![]() Da ,klasika EQ pa Multi-band... Nisam nikada radio samo sa kompresorom,tj. da njega ujedno koristim i kao eq,mada mi se cini da neki i tako rade... Sve u svemu ,mislim da je bolje EQ+MBComp,nego samo MBComp. Eone, kada sam prvi put slusao danas,cuo sam da se snimak malo gusi i da ima previse basa...mozda i malo prekompresovano... slican efekat kao kada se na ceo mix stavi obican (1-band) kompresor. Ako imas losiji monitoring,mozda to ne mozes ni da cujes... (i meni su sada umornije usi,pa ne cujem u tolikoj meri kao prvi put kada sam cuo (pre 5 sati)) I cuje se neko pucketanje... kako se to stvorilo? |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live takmicenje | Website! | Razno | 3 | 12-10-2009 12:58 AM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
Prva gotova pesma i prvo takmicenje :) | MUzzY | Promocija radova | 10 | 21-08-2007 09:31 PM |
Takmicenje za Remix | Max | Razno | 64 | 03-10-2006 09:34 PM |