|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Administrator
|
![]()
Ja nisam toliko mnogo strucan u ovom domenu, niti sam se ovim problemom ozbiljije bavio. Diviner je dao odlican, iscrpan, i verovatno mnogo bolji odgovor nego sto ja mogu ponuditi.
Pogledaj link gde sam pisao o svom referentnom sistemu: http://www.rumski.com/forum/viewtopi...ight=moj+setup i tamo mozes da download moj ref setup. 2. sad malo o studio setup-u: u okviru njega imam RME HDSP Hammerfall 9632 sistem. Deo njegove software podrske je cuveni DIGICheck 4.3, analizator svega i svacega, a u sklopu njega imam "BIT statistic & noise" analize. 3. Imao sam drugacije parametre ripa i originala kroz analize 4. Imao sam (mozda, psihofizicko kako sam kazes) culno iskustvo na ref setup-u da rip nije original. Mozda je autosugestija........ 5. blind testova je bilo, ali na njih zaboravi, jer pravi blind test ne mogu da radim, jer nemam mogucnost za uporedni A/B. Zasto? Zato sto pustim jedan CD... onda ga stopiram, izvadim i na njegovo mesto stavim drugi.... a to traje najmanje 10 sec.... a za to vreme normalno ljudsko uho zaboravi predhodnu informaciju.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bad Copy - timjah | HeatMan | Promocija radova | 53 | 23-10-2008 04:55 PM |
bad copy u VIP VB | OFF | Pricaonica | 163 | 31-03-2008 11:28 PM |