Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-03-2005, 01:33 PM   #21
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Pozdravljam humane ideje, ali svako mo?e da da neki prilog, profesor akademije i fizi?ki radnik, i sa obzirom na ipak mali broj ljudi na ovom forumu to i nije neki novac. Ali po?to se ovde radi o ljudima koji se bave muzikom, mo?da bi bilo interesantnije napraviti neku vrstu "Rumski" CD-a, gde bi svako prilo?io jednu pesmu, a prihod bi i?ao u humanitarne svrhe?
Mislim da bi to bilo interesantno jo? iz jednog razloga: Ovde na forumu ima ljudi iz vi?e biv?ih Yu republika, i to bi dalo jo? jednu lepu dimenziju celoj stvari, zajedni?ki rad na istom cilju. To da granice i tehni?ke razlike u politi?kim opredeljenjima , veroispovest, itd, nisu toliko bitne, znate ve? na ?ta mislim.
Svako mo?e da prilo?i neku svoju pesmu, ili mo?e obraditi neku pesmu za koju misli da mo?e dobiti dozvolu, mo?emo slati trake jedni drugima, recimo ja mogu da odsviram gitare i nekome drugom na pesmi, jedan od nas mo?e da masteruje sve pesme, neko ko je u techno fazonu mo?e da uradi remix pesme nekog drugoga... Mo?emo dovesti i goste sa strane, recimo da gostuje neko od poznatijih peva?a na nekoj pesmi itd.
Moglo bi biti interesantno jer koliko je meni poznato niko do sada nije uspeo da okupi na ovim prostorima tako ?arenu ekipu ljudi da rade zajedno, pa bi to mo?da bilo zanimljivo za medije, ?to bi opet bilo vi?estruko korisno. Naravno, konkretizovali bi ?emu bi prihod od CD-a i?ao.

Mislim da bi to doprinelo i samom forumu, i ljudima koji dolaze na njega, a definitivno bi zna?ilo vi?e nego da samo svako od nas da ne?to iz d?epa.

?ta mislite o svemu ovome?
Dushan_S is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules