|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
8) Skinut cu i poslusati tvoju stvar!
Nije greska sto je pjesma kratka! Ta pjesma je ustvari uvod u jednu drugu.... ![]() Vidjet cemo to. Ponekad sam i ogranicena onime sto se trenutno potrazuje. Npr. sad su trazili nesto s kratkim uvodom pa velikim upadom sa hrpom percussiona i brzo vracanje "kuci"... tako su otprilike opisali. I sad ja moram znaci dodavat percussion... modificirati ono sto vec imam da bi imala vece sanse proci kod njih. A to onda nekom drugom moze izgledati kao "greska" ako gleda sa nekog drugog aspekta. Tako da je upravo onako kako si rekao.. za film ok.. za slusanje prekratko. I slazem se! __________________________________ All for you je meni produkcijski puno losija od druge koju imate za skinut. Ima mozda jacu emociju.... ali nekako mi je mutna... nastala je preko noci... premalo puhacih sam koristila (za ostrinu i svjetlinu).... no dobro.... dovoljno je dobra a ja zelim raditi dalje i drugo i jos i jos.... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pozdrav svima ! | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 10 | 30-03-2009 09:39 PM |
pitanje do svima!! | darkobt | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 04-12-2008 12:12 PM |
Cao svima | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-04-2005 06:53 PM |