|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
evo i ja da dodam par reci...
prvo moram da kazem da pojma nemam o produciranju klasicne (orkestralne) muzike, ali iako slusam elektroniku verujem da sam dovoljno muzikalan... elem.. sto se tice kompozicije, zaista mi se svidela... puno emocija.. sto se tice aranzmana, mislim da si odradila dobar posao s obzirom da su u pitanju semplovi. stvarno ne znam kako bi sve to trebalo da izgleda i zvuci uzivo... samo pretpostavljam... jedino mi se ne svidja sto u 42. sekundi ulece usna harmonika (ili nesto sto lici na nju) koja uopste ne pripada kompoziciji.... bolje bi bilo da je na njenom mestu chimes ili crash koji si iskoristila na 1:05... zvuk je kod glavnih instrumenata ok, ali je kod pratecih zamucen. znam zasto si to uradila, ali mislim da bi celokupan zvuk trebao biti malo svetliji... sto se vec da uraditi u masteringu.. klavir je mogao biti malo jasniji i onda bi mogla probati da ga utisas... ipak mislim da je ovaj koji si izabrala vise za neki oldschool jazz.. joj, ja te samo kritikujem ![]() ponavljam, ovakva muzika nije moja specijalnost, pa moze biti da u necemu nisam u pravu.. pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pozdrav svima ! | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 10 | 30-03-2009 09:39 PM |
pitanje do svima!! | darkobt | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 04-12-2008 12:12 PM |
Cao svima | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-04-2005 06:53 PM |