|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
I V Amp cu pozajmiti za pocetak samo da bih isprobao sve varijante,pa ako uspe,nasao sam a za 150 evra kod jednog decka kojem je totalni visak jedan takav komad opreme
![]() Nego skinuo sam one Guitar Suite distorzije i ostalo.Ucitao sam to iz Cubase-a,ali svaka od tih distorzija(boss DS1,rednef twin,JCM 900) mi i ne zvuci bas mocno(a bas sam se trudio da podesim). Meni treba nesto za shred svirku.Nesto za brzo sviranje solo deonica.Naravno,znam da ne mou da ocekujem zvuk koji ima Michael Angelo http://www.angelo.com/html/mp3___video.html (recimo pesma "Prog Revisited"),ali hocu samo da mi se gitara cuje bez puno prljavstine,a da opet ljudski moze da se svira. Valjda moze to nekako da se izvuce ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sennheiser e906 plus Rode NT-2A : heavy metal gitare | MrHeavy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 05-03-2008 07:43 AM |
PC snimanje gitare | zadresar | Gitarska Produkcija | 2 | 26-02-2008 06:48 PM |
Kucno snimanje gitare | vanya | Gitarska Produkcija | 2 | 20-10-2006 12:12 PM |
Snimanje akusticne gitare | dvuckovic | Tutorijali | 0 | 06-02-2006 04:51 PM |
Snimanje gitare ? | acaradio | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 03-04-2005 02:51 AM |