|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
ton magistar
|
![]()
ma ja san neki dan proda emulator e4x turbo za 500? i to zajedno sa skazi cd rom-om, jaz driveom i sa 3 medija. prakticki (kad vidin koliko kosta cd rom, jaz i mediji) san ga da besplatno, ali mi je ionako samo kupi prasinu u studiju.
istina je da zvuk iz njega nije jednak onome iz konjutera (kad sviras isti sample) ali je pitanje sto je bolje. osim toga, to su tako male razlike da ja mislin da je novac bolje investirat u nesto pametnije a ne u hardwarevski sampler. ok, ko ima love za bacanje i vise voli hardware, neka koristi sto mu je draze, ali meni se vise isplati za tu lovu uzet neki dobar mic, monitore, karticu ili nesto drugo. bdv: doma jos iman akai so1, ako nekoga zanima?!?!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Semplovi za triger bubnja,pomoc(Metal,HC)? | alen | Audio Software | 23 | 15-06-2006 12:00 PM |
Semplovi bubnja + preamp? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 24-02-2006 06:52 PM |
Vlado... | LeGreen | Vlado Georgiev | 2 | 23-03-2005 02:39 AM |
BEST of VLADO.... | ANITA | Vlado Georgiev | 11 | 08-03-2005 09:14 PM |
VLADO??? | Zid | Vlado Georgiev | 1 | 03-03-2005 01:46 PM |