|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Sta mislite o ovoj kartici??
Da li se isplati imati ako samo se poseduje kompjuter i ta kartica (bez miksete i bez ekstra hardware opreme sem kontrolera)?? Koliko stvari moze ta kartica da podnese u Nuendu 2.01 ?? kao naprimer Vst instrumente i da li pomaze kada se ucitavaju semplovi u EXS24/Kontakt/Halion >>> da li olaksava?? Pitanje sledece: Kompjuter1: Asus p4p800 Deluxe(hyper threading) sa 120GB hard drive 2 gb Ram-a Kingston DDR400 mhz Genuin Intel Pentium 4 3.2 Ghz i neka video karta na 128 mb Kompjuter2: Genuin Pentium III 866 Mhz 256 MB ram SDRAM 40 GB Hard Drive nVidia Aladdin 16 mb Audio Kartica na kompjuteru1: Creamware Pulsar II Audio Kartica na kompjuteru2: Sound Blaster Live 5.1 Mp3 (KX Drajveri) Mikseta: Mackie d8b 5.1 Surround OS Monitori: Tannoy Reveil(ja mislim) Sta mislite, da li je ovo dovoljno dobra konfiguracija da se rade ozbiljnije kompozicije (sa semplovima poput Vienna strings itd.) ?????? Saljite mi odgovore.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Creamware Pulsar ll ? Dajte mi savet | GERAG | Computer Hardware | 2 | 22-01-2008 11:38 PM |