Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-11-2003, 06:24 PM   #1
pulsar 2
Member

Default Pomozite u vezi Patch names za GEM S3

Ako neko zna kako da resim ovaj problem, neka pise nesto... Naime ja ne mogu komandovati moj sintesajzer GEM S3 turbo iz Cubase SX, nego sve instrumente treba menjati u sintesajzer, a to mi stvara probleme jer kada zatvoriom Cubase, nije upamcen raspored instrumenata u Cubase nego treba za svaku pesmu upamtiti u disketu u GEM S3.
GEM S3 turbo ima drugaciji raspored boja, nije 1-128, nego 1-1, 1-2...1-16 pa pocinje 2-1, 2-2...2-16 itd do 127-16. Kada menjam iz Cubase uvek izlazi samo prvi instrumenat iz vrste znaci 1-1, 2-1, 66-1, 121-1 itd. Cuo sam za neki script macker ili patch names gde treba da se pisu boje sintesajzera i to instalirati u Cubase Sx (u MIDI Menager).

Dali neko zna nesto vise ???
pulsar 2 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules