|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Momci svaka cast za ovoj forum!!!
Oko 2-3 godine pokusavam da se informisem o ovoj tematici na razne nacine i prilicno sam se namucio.Ovaj forum je definitivo najvece blago na koje sam do sada naisao. Relativno sam nov u svetu muzike i imam veliku prazninu u znanju vezanom za samu muzicku produkciju,snimanje i ostalo.Pokusavam na sve nacine da saznam sto vise. Vlasnik sam gomile pitanja ali necu vas smarati sa svim i svacim.Imam jedan problem koji mi je trenutno aktuelan. Nameravam da nabavim izvesnu opremu pa me zanima koje bi bilo najbolje resenje(cena+kvalitet) za mixer ne kojem bih imao 10-tak mikrofonskih ulaza.Trebao bi uskoro da mi stigne Apple Mac+Digi001 pa ne znam koji bi se mixer uklopio uz njih i na koji nacin ih povezati?Cuo sam za neku Mackie-evu mixetu koja se navodno vise ne proizvodi,koja ima neverovatne pre-ampe ne ulazima.Da li postoji neka solucija?Sta bi mi savetovali? Da li bi neko mogao malo da pojasni proces "trigerovanja" koji cesto koriste producenti,barem koliko sam cuo ali mi defintivno nije jasan? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trigerovanje ????? | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 34 | 31-01-2009 06:35 PM |