|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zdravo,
Zanima me (ako imate iskustva sa ovim interfejsima) koje je vase misljenje o obe ili jednoj, koju biste izabrali i zasto? Trenutno koristim Presonus 1818 a voleo bih probati i Focusrite, ali ne znam da li je pametno tj. vredno menjati ako nema znatne razlike. Sa Presonusom sam, uslovno receno, zadovoljan. Radi solidno sve sto treba da radi bez ikakvih tehnickih problema, i to je to... Sad ne znam da li sam umislio ili ne, ali mislim da mu je zvuk nekako "staklen" (ne znam kako bih objasnio) Koristio sam ranije M-audio ultratrack (ako se ne varam) i imam osecaj da mi je ton bio nekako topliji i definisaniji u odnosu na Presonus, bilo da je u pitanju snimljeni audio ili VST konverzija.... Sve ostale komponente su iste... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem Presonus audiobox 1818vsl | ivanovic025 | Kupujem/trazim | 0 | 05-06-2014 01:27 PM |
Focusrite Scarlett 2i2 | DaltonAbc | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 08-12-2013 10:39 PM |