|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo jedno predstavljanje kako s puno vremena i volje ipak možeš nekako dogurat do kraja projekt i sa relativno malo para.
Več sam pisao o svom bendu "Sila Nečista" više puta ovdje, i stavljao neke snimke koje smo radili, i fotografije sa nekih snimanja, ali prije godinu dana smo zaključili da je vrijeme da snimimo album, sretna okolnost je da smo u istom prostoru za svirku kao i TBF, s kojim nas vežu prijateljse veze, pa su nam dopustili da između njihovih snimanja i probi koristimo njihovu opremu i improvizirani studio za snimanje. Prvo se pristupilo snimanju bubnja: ![]() ![]() ![]() ![]() Basista TBF-a Ogi je srdačno pripomogao početku snimanja i zajedno smo on i moja malenkost ozvučili bubanj, snimili ga, kao i bas, i onda je usljedila pauza od dva mjeseca jer je TBF počeo snimat svoj album (koji je u međuvremenu izašao) Mikrofoni su na bubnju bili 2x AKG 414 XLS II za overe, 421-ce na prelazima, neki Beyer na dobošu, ne sječam se što je bilo dole, AKG 112 na kicku unutra i stari D12 izvan kicka, room AKG 414 B-uls, ne sječam se točno koji su kondenzatorci bili na hi-hatu i ride-u, bass je sniman direkt preko pojačala u pult. Pult je Toft, od analogije tu su još bili distressor, dbx 160x2 spl transient designer, i mislim da je to sve šta se upotrebljavalo pri usnimavanju. Nastavilo se snimanjem gitara, sve su snimane preko orage tiny terrora i boxa 2x12 sa cellestion vintage zvučnicima koji je ozvučivan sa AKG 414 xls i sennheiserom 421, isprobavao sam i druge mikrofone, neki jeftini ribbon, Shure 57-cu i slično, ali najviše mi se svidila ova kombinacija. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Opet je usljedila pauza od par mjeseci i onda smo došli do snimanja vokala ![]() ![]() ![]() Last edited by sira; 06-12-2015 at 07:05 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
stari rep iz kraja | cAAc | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 0 | 10-05-2011 03:41 PM |
Savjeti za dobar mix (znanja nikad dosta) | FrankoPanko | Tutorijali | 50 | 22-01-2011 11:35 PM |
Dobra frula za malo para ;-) | Maiv | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2008 03:02 PM |
sta da kupim za malo para | sasait | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 27-10-2006 04:12 PM |