|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Nisam, na Mac mini racunaru sam! Taj novi BabyFace pro je i meni bio u razmatranju u kombinaciji sa još nekom drugom kartom zato sto mi treba dosta ulaza, i za njega svi imaju samo reci hvale. E sad, kombinacija Motu i Pc u ranijim kombinacijama kod nekih su se javljali problemi sa driverima, mislim da su sada samo prošlost. Tada je Motu bio skoncentrisan samo na tržište za Mac racunare sada, sa ovom novom AVB linijom ja mislim kako do sada izgleda, a pratim tu liniju citajuci komentare po svetu, da su resili da razviju tu podršku sa draiverima i za Pc.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem SPDIF to AES-EBU converter | kressa | Kupujem/trazim | 0 | 16-12-2010 09:25 PM |
midi to cv converter | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 01-09-2007 03:51 PM |
Sta uzeti za oko 1500e (pre) ? | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-09-2005 11:36 AM |
converter A16 Ultra! | Boki | DSP forum | 3 | 22-05-2005 02:46 AM |