|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]()
Čak i to, mada zavisi od aranžmana (upravo sam otkrio rupu na saksiji).
Kako god, čovek je obradio sve bitne tehnike i (što je važnije) sve bitne principe miksa. Ne funkcioniše sve uvek i za svakoga, ali sve je istina i svako može da probere ono šta njemu lično radi posao. Lično sam sklon tome da vokal slušam maltene od samog početka i celog života sam gate na bubnju koristio samo u krajnjoj nevolji, ali divota ovog posla je što je potpuno svejedno šta i kako radiš ako znaš zašto to radiš. Divota ovog tutorijala je što čovek objašnjava čemu koji postupak služi i što svako može da kombinuje sva ta objašnjenja kako mu dune. Jedini problem sa ovim serijalom je što čovek nije „ime” i što je sve besplatno, pa deluje kao neka budala iz Batajnice koja prosipa pamet ![]() Quote:
![]() ![]() Da sam ja neka vlast postavio bih ovo kao sticky temu. Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The One Hour Mix by Graham Cochrane | Haxli | Tutorijali | 9 | 18-09-2015 12:28 AM |