|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pre svega bitno je reci da studiram I imam ogranicen budzet.
Zato me zanima koliko je vazno mikrofonsko predpojacalo? Gledam da se skrpim nekako za AKG C414 sa tim sto bi mikrofon isao direknto u muzicku karticu (koja ima +48V fantom napajanje). Druga opcija je kupovina osrednjeg mikrofona I jefitnijeg pojacala sto meni deluje kao losija varijanta. Zato pitam kolko je vazan preamp. Drugo pitanje je, koja je razlika izmedju AKG C414 XLS I XLII, tj. postoji li tu "bolji" mikrofon? Jedino sto primecujem je da je XLII korisceniji mikrofon, ali ne znam znaci li to I da je bolji... Unapred hvala! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MIC preamp -Zamena LAMPE pitanje?? | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 51 | 12-07-2011 09:56 PM |
Cevni mikrofon i cevni preamp | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-07-2005 06:47 PM |
:. Mikrofon .:. Pitanje :. | ProkDu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 11-10-2004 04:03 AM |