Re: Tegajte prijatelja koji tvrdi da moze cuti razliku izme?u analogne konzole i ITB
Bockie je u odgovoru na pravoj strani zapravo dao brutalno bolan ili istinit odgovor. Nema smisla diskutovati o nijasnama koje razdvajaju 2 različita sistema rada kad je kompletna muzika oti?la dovraga. To je kao kad diskutuje? sa nekim o razlikama u kvalitetu korpi za skupljanje jabuka a jabuke koje treba pokupiti su istrulile i pojeli ih crvi. Najgore ?to danas mo?e da se desi nekom producentu nije nemanje para već imanje ukusa. Taj prepoznaje govno koje treba da ofarba pa mu je svejedno da ga farba sa itb ili otb farbom. I niko me neće ubediti kako sam star pa zato mislim da je nova muzika sintetičko đubre. Ta nova muzika nije pala s neba već ju je donelo novo sintetičko đubrovsko vreme. On topic, mene danas uop?te nije briga radim li itb ili otb. Dodu?e, ostade mi i dalje neki feti? za analognom kompresijom. Mada malo po malo, pogledam kompresor i ne?to mi mrsko da čekam da se zagreju lampe i da prespajam kablove na zadnjem panelu. Insert slot deluje primljivije. Jbg.
Arture jo? jednom se izvini Vranjkoviću za onaj majk, neki lik iz Zrenjanina me je navukao... Nazvao me na mob i rekao da se javlja povodom mikrofona. Ja mu ka?em: "Rekao je Mare da će? zvati", a on umesto da pita koji Mare ladno nastavi razgovor jer je verovatno skontao da je mikrofon rezervisan za drugog, jo? ka?e da je iz Zrenjanina pa sam pomislio da je mo?da Vranjkovićev drug ili ima veze sa njegovom curom za koju si rekao da je iz ZR. Jebiga, uvek bi radije prodao vama nego nekome koga ne znam... Ispalo je kako je ispalo.
|